Пријавио девојку полицији јер није хтела да плати пола рачуна у ресторану!

Руска полиција тренутно трага за младом девојком која је, како се извештава, излетела из ресторана, остављајуц́и свом партнеру да плати рачун након што ју је замолио да га равномерно поделе.

Забава 02.10.2023 | 15:34
Пријавио девојку полицији јер није хтела да плати пола рачуна у ресторану!

Плаћање рачуном на првом састанку одувек је било спорно, јер неки људи верују да мушкарци треба да покрију све трошкове. Обе стране имају своје аргументе, и док су онлајн форуми пуни бескрајних дебата о овој теми, никада није било разлога за укључивање полиције.

Донедавно, то јест, када је један 28-годишњи мушкарац из Москве поднео жалбу полицији против девојке са којом је отишао на састанак након што је она одбила да подели рачун, остављајуц́и му да покрије читавих 16.000 рубаља (165 долара).

Неименовани мушкарац рекао је полицији да је неколико недеља раније упознао жену онлине преко интернета, а након што су се упознали преко друштвених мрежа, одлучили су да изађу на састанак.

Одлучили су се за кафиц́ на московској Авенији Мира, и чинило се да све иде глатко док није стигао конобар са рачуном. Предложио је да равномерно поделе трошкове, али је жена то потпуно одбила, тврдец́и да је он наручио вец́ину хране и пиц́а, па би он требало да плати.

Након што се неколико минута свађала око тога, жена се наводно издвојила и изашла из кафиц́а, остављајуц́и јадног човека да сам то реши. Само што је није тако лако испустио. Младић је отишао право у полицијску станицу и поднео пријаву против девојке са којом је изашао на љубавни састанак.

Закључак ове романтичне приче још остаје мистерија да ли је девојка морала да плати пола рачуна или не?

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар