Аддико кредит још брже и једноставније - до 2.000 КМ само уз личну карту

Уколико вам је потребно експресно готовинско рјешење, Аддико банка Бања Лука омогућила је кредит до 2.000 КМ који, грађани који испуњавају услове, могу да добију веома брзо и једноставно, само уз личну карту.

Република Српска 02.10.2023 | 12:31
Аддико кредит још брже и једноставније - до 2.000 КМ само уз личну карту

За ову понуду су се, кажу из Аддика, одлучили како би омогућили клијентима да мале жеље испуне уз минималну документацију и само једну кратку посјету Аддико пословници.

„Свјесни смо да је вријеме свима нама драгоцјено, зато је Аддико креирала ову посебну понуду ненамјенског кредита само уз личну карту. За све који и даље немају Аддико кредит, а новац им је потребан брзо, само уз личну карту и без преноса плате или пензије и уз само једну посјету Аддико пословници, могу брзо и једноставно, уколико испуњавају услове, да добију кредит до 2.000 КМ, уз рок отплате до 36 мјесеци.“, изјавила је Дијана Латиновић, менаџер корпоративних комуникација у Аддико банци Бања Лука.

Ова атрактивна Аддико понуда важи за нове клијенте и постојеће клијенте Аддико банке Бања Лука који нису кредитно изложени, те сви заинтересовани за кредит могу да аплицирају и онлине, путем ЛИНКА.

„Број клијената који за наше услуге аплицирају онлине је у константном порасту, што говори да су препознали колико то олакшава процес и штеди вријеме када су у питању банкарске процедуре. Приликом онлине аплицирања, клијент треба да унесе податке, након чега веома брзо добија одговор на тражени износ кредита и уколико испуњава услове, уз само једну кратку посјету најближој Аддико пословници, ненамјенски кредит се реализује брзо и једноставно. Понудом Аддико кредита до 2.000 КМ само уз личну карту, клијентима смо омогућили још експреснију услугу.“, нагласила је Латиновић.

Више информација о овој, али и о осталим понудама Аддико банке Бања Лука, можете да погледате на ЛИНКУ, а уколико имате додатних питања, позовите Аддико контакт центар на: 051 951 000.