Нина Бадрић због сусједа нема воде осам дана!

Нина Бадрић, коју немамо прилику да видимо изнервирану и бесну сада је потпуно ван себе и то не крије.

Забава 28.09.2023 | 18:25
Нина Бадрић због сусједа нема воде осам дана!

Она је на друштвеним мрежама окачила фотографију свог комшије који је направио проблем у читавој згради, где она живи и објаснила о чему се ради.

- Имате ли ви суседа из пакла? Мој се зове А.С. У свом стану је изазвао поплаву, суседима је поплавио стан, а мени која живим изнад искључи су вентиле за воду због страха да се не направи још већа штета. Живим у 21. веку осам дана без воде, почела је своју причу Нина и наставила.

- Нико ми не може помоћи, звала сам све институције у држави, од градског до полиције. Дотични је отишао “на пут” и не зна се када ће се вратити и не дозвољава мајсторима да поправе квар. Док се он игра предузетника ја живим без воде осам дана и ником ништа, а верујте ми звала сам све надлежне институције ко ми може помоћи у оваквим безизлазним ситуацијама. Ово је тај драги сусед па ако га неко види нека га замоли да дође санирати штету. Он је изгледа јачи од сваког система, поручила је певачица уз псовку и окачила фотографију човека који јој је, како каже направио проблем.

Nina BadrićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јаран

28.09.2023 20:58

Кад додје цастига пивом....

ОДГОВОРИТЕ