Шоле и Конаковић о евроатланском путу БиХ

Виши савјетник Америчког министарства спољних послова Дерек Шоле огласио се на друштвеним мрежама након сусрета с министром спољних послова БиХ Елмедином Конаковићем.

Босна и Херцеговина 28.09.2023 | 08:58
Шоле и Конаковић о евроатланском путу БиХ

"Састао сам се с министром спољних послова Конаковићем из Босне и Херцеговине како би ојачао преданост САД-а заштити суверенитета и територијалног интегритета БиХ.

Разговарали смо и о сарадњи на реформама за евроатлантски пут БиХ", поручио је Шоле.

(БН)  Фото:Тwиттер

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

БЛ

28.09.2023 09:40

Ето доди Америка стити Босну и шташ ти сад ниста иди у пензију и узивај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрМр

28.09.2023 10:29

Јој ШУПЉАКА, овај Конаковић се види да је потекао са СДА извора. Строга ДЕМАГОГИЈА, популизам, што би Сарајлије рекли УБЛЕХА... Нигдје КОНКРЕТНИХ потеза- нпр, отварамо ФАБРИКУ, у ЕУ улазите "тада и тада", укидамо Додикову клевету, добијамо пројекте тад и тад (здравство, школство, смањење ПОРЕЗА и допринöса на плате, смањење ПДВа на основне ствари а повећање на луксуз, укифање акциза и других намета на гориво, бесплатно гориво и потицаји за пољопривреду, обнављање болница, школа,изградња и обнова малих спортских игралишта и дворана за дјецу, улагања у излетишта, ОБАВЕЗАН ДОПРИНОС тј 2% од БРУТТО плата ПОЛИТИЧАРА и носилаца законодавне и извршне власти, рјешавање проблема ЛИЈЕЧЕЊА ДЈЕЦЕ и њихова ОБАВЕЗНА И ПУНА осигураност без скупљања новца СМСом изд, итд, итд...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамбо

28.09.2023 12:29

Зашто је елмедине доказана плагијаторка султанија још директорка УКЦС-а и зашто још није подигнута оптужница за убиство Дзенана Мемића?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

28.09.2023 12:53

Ста га брига, он се бави глобалном политиком. Султанија и туга код куци, за њега је маргина, у сваком погледу. Има он преца посла, лепо му је, путује, састаје се са вазним људима, брине о глобалном стању комараца, лептира, мрава итд.

Name

Мирослав

28.09.2023 12:47

Кад ти амери, или било која велика сила даје подрску, само се рузно мозе заврсити. Мали народи и мале дрзаве, њима слузе за подкусуривање, кад се измедју себе договарају. Немају велике силе милости, пријатеље, разумевање, све подреде искљуциво себи и своме интересу. Време је господо из дејтонке, да престанете ици и зицати у Москву и Васингтон, па и у Пекинг, пре него вам додју главе, вама и дејтонки. За мир измедју Амера и Руса у Украјини, некога це зртвовати од малих и наивних.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво!

28.09.2023 21:36

Вауу, "евроатлански цорсокак"?

ОДГОВОРИТЕ