Фондација Догс Труст БиХ кроз дружење најавила гостовање своје Школе за псе у Тузли 

Чланови тима и тренер Школе за псе коју Фондација Догс Труст БиХ још увијек у потпуности финансира за власнике паса, уприличили су дружење за власнике паса из Тузле и њихове љубимце у суботу, 23.9.2023. године на Тргу слободе у Тузли.

Босна и Херцеговина 26.09.2023 | 11:59
Фондација Догс Труст БиХ кроз дружење најавила гостовање своје Школе за псе у Тузли 

Дружење је за циљ имало најавити гостовање Догс Труст Школе за псе у Тузли у трајању од 5 недјеља, и то од 2.10. до 4.11., а уједно и подићи свијест о важности обучавања љубимаца лијепом понашању, упознавања говора тијела паса, те одговорног држања паса. 

У оквиру дружења, присутни су имали прилику сазнати више о говору тијела паса и важности менталне стимулације те методе позитивне стимулације у обуци паса, као и консултирати се са нашим тренером и сазнати како искористити бесплатну едукацију за власнике и обуку за љубимце током гостовања Школе у Тузли. 

Пријаве за власнике паса Тузле и околине су већ отворене, а број кандидата је ограничен, па позивамо све који су одлучни да искористе ову, за њих потпуно бесплатну, обуку и да на часове долазе редовно те прате упуте тренера, да се пријаве на нашој wеб страници што прије. 

У циљу да своје ресурсе и капацитете који нажалост нису неограничени искористи на најефикаснији начин и помогне што већем броју власника у БиХ, Догс Труст организира гостовања тренера из Школе за псе два пута годишње у већим центрима земље. 

Школа за псе важан је програм цјелокупне подршке Фондације Догс Труст у БиХ јер се обуком коју проводимо власници и љубимци зближавају и стварају јачу везу, љубимци науче слушати власника са задовољством, власници боље разумију своје псе, а све то резултира спречавањем напуштања пас ате смањењем сигурносних ризика за цијелу заједницу.

(ПР)

Коментари / 0

Оставите коментар