Индира Радић се радо враћа у село!

Индира Радић рођена је у Драгаловцима, малом месту у близини Добоја, у Босни и Херцеговини, а увек радо посети свој родни крај.

Забава 25.09.2023 | 20:37
Индира Радић се радо враћа у село!

Индира је живела у Драгаловцима са родитељима све док није завршила средњу медицинску школу, а онда се одселила у Загреб и запослила се у болници.

Иако је касније марљиво градила каријеру, она је редовно обилазила мајку и оца, чак и кад је постала позната.

Indira RadićФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Последњих десетак година не долази у Драгаловце. Међутим, изгледа да је Индира била носталгична па је недељно поподне провела на селу, чију локацију и име није открила.

Са задовољством је мешала гулаш који су породично спремали испод трема.

Indira RadićФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

У тренутку када је почела да пада киша онда је прошетала по имању, снимајући овде, кокошке, а касније је ушла у кућу и показала прави домаћинску атмосферу уз купус салату, супу и домаче погачице које је једва чекала да једе уз гулаш.

Indira RadićФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Пустила је глас неколико пута и песмом улепшала свима овај породични тренутак.

(курир.рс/блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Баша Мркаљ

25.09.2023 22:27

Знате како се каже ,,Могу ја из села, ал' не може село из мене“

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тања

26.09.2023 00:07

Па ста фали селу? Родјена сам у једном европској метрополи али никад не могу да се нацудим оваквим плитким размисљањима и понизавањима људи који су досли са села. Просетајте некад до било којег облизњег села из својих 45 квадрата те кутије у којој зивите у неком приградском насељу, удахните ваздух мозда вам покоја преостала сива целија у мозгу проради!