ЈК ударила на колеге па открила тајну Алфе и Омеге!

Јелена Карлеуша недавно је након 11 година паузе избацила два албума "Алфа" и "Омега", а потом и концертом на Београду на води направила промоцију истих.

Забава 25.09.2023 | 16:39
ЈК ударила на колеге па открила тајну Алфе и Омеге!

Прави медијски рат је настао када је Карлеуша објавила графикон на коме стоји да је њен концерт био гледанији од емисије Звезде Гранда, што су челници музичког такмичења демантовали и тврдили супротно са све новим мерама гледаности.

На Првој телевизији у јутарњем програму гостовала је Јелена Карлеуша и проговорила о свим спекулацијама, шушкањима и дилемама.

Jelena KarleušaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

На самом почетку је открила колико је радила свих ових година да би све изгледало онако како је желела, а такође је проговорила и о треми.

- У овом послу, на Балкану јако је тешко такмичити се сам са собом. Али, када достигнеш такав ниво, и превазићи самог себе, она је јако тешко мотивацију. Моји неки узори су из светске продукције и жеља да свет доведемо код нас. Ово како је све изгледало на Београду на води би у свету би коштало неколико десетина хиљада евра. Њихови буџети су потпуно другачији од наш.

Јако сам поносна на цео свој тим, на менаџера Зорана Бирташевића, на преко 260 људи који су радили на овом пројекту. Хвала људима који су правили бину, који су радили светла, хвала играчима, шминкерима, фризерима, свима! За ово не можеш да се спремаш неколико месеци или година, већ цео живот.

Овако нешто не може да се ради, за то мораш да се родиш. Ја сам неко ко није издавао ништа 11 година, а све време сам радила на оба албума. Да се не лажемо, да би неко био звезда која траје, мора да буде мултиталентован, да има став и личност. Ово је само почетак, као круна свега биће Ушће следеће године.

Први пут у историји десила се оваква промоција коју су преносиле 4 националне телевизије у региону - говорила је Јелена и наставила:

Jelena KarleušaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПРВА ТВ

- На бини немам трему искрена да будем. Ја сам лавица која од себе увек даје триста посто и имам жељу само да покидам. Ако желите да трајете и будете успешни, онда увек дајете 300 посто, јер већ 299 није довољно. Једини стрес је било можда то пресвлачење испод бине и то све у року од неколико секунди. Деветоро људи који у том треннутку ради на мени, један ми поправља шминку, други мења перику, трећи доноси гардеробу, али све је на крају испало сјајно. То су неке мале тајне великих мајстора - додала је Јелена.

О копирању њених стајлинга светских звезда, Карлеуша је такође имала шта да каже.

- Сви стилисти великих звезда мене прате, дописујем се са њима, у контакту смо. Вероватно су инспирисани са мном и онда то буде последица. Ја сам неко ко у том смислу не прати свет, већ имам неки свој стил који се њима очигледно допада. Видео спот песме "Карли бич" је најскупљи пројекат који је папрено коштао, али морали смо тако нешто да урадимо. Имамо и странце у екипи која је радила са нама. Они су на неки начин били моји фанови и када сам их контактирала изразили су жељу да раде са мном - рекла је Јелена.

Jelena Karleuša, Karleuša, Jelena KarleusaФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Јелена је дала суд и о домажој естради и музици која се слуша последњих неколико година.

- Код нас влада то аматерско снимање албума и то траје као јогурт. Ја из тог разлога трајем годинама. Моји албуми имају озбиљан концепт, имамо две личности које се подударају, два потпуно друга правца, а све је једна целина коју чини Јелена Карлеуша. Сви жанрови на једном месту. Нема препарачких јефитних прича, а док нисмо ово урадили било је сваког треша, тако да смо морали мало да рашчистимо - рекла је Карлеуша.

(Курир.рс)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ТЕШКО НАМА

25.09.2023 17:55

Све си у праву. Недај Боже никоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ангус Yоунг

25.09.2023 18:22

Све це то, о мила моја, прекрити сњегови, рузмарин и сас...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

25.09.2023 19:31

Ко ји искрен познавалац квалитета музике зна да цијени све твоје до сада а надам се и од сада и у будуце вријеме. То не мозе свако,то не могу звезде гранда промовисане од пар људи или самозване звијезде.Мегаломанија певања и кеса у сакама не даје нити показује квалитет музике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

25.09.2023 19:33

Тако ти је кад људи побјесне,која будала сачувај боже,чему то води

ОДГОВОРИТЕ
Name

петра

25.09.2023 19:50

Албуми одлицни ! Дива изгледа фантастицно,довела је линију до саврсенства. Свијетска а наша!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Азем

25.09.2023 20:42

Мозда није најбоља пјевацица свијету времена, али је гарант најскромнија.

ОДГОВОРИТЕ