Откривено ко стоји иза шверца кокаина у Грчкој!

Вођа шесточлана група, која је јуче ухапшена због 324 килограма кокаина у Солуну је а као главни припадник означен је Живко Бакић (40) иначе бивши фудбалер Црвене звезде, потврђено је незванично за "Блиц".

Свијет 22.09.2023 | 12:59
Откривено ко стоји иза шверца кокаина у Грчкој!

Поред њега, ухапшени су: А. М., Н. П., С. Ш., М. С. и С. С. , због постојања основане сумње да су извршили кривична дела удруживање ради вршења кривичних дела у стицају са кривичним делом неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Осумњиченима се ставља на терет да су током 2020. и 2021. године на подручју Јужне Америке, Западне Европе, Републике Грчке и Републике Србије формирали организовану криминалну групу са циљем куповине и пребацивањем велике количине опојне дроге кокаин путем прекооканских бродова из Јужне Америке на територију Западне Европе и Републике Србије ради стављања у промет и стицања велике противправне имовинске користи.

Те да је у означеном временском периоду ова организована криминална група купила, пренела и ради продаје држала 324 килограма опојне дроге кокаин, из Еквадора до луке у Солуну у Грчкој где је наведена опојна дрога одузета од стране грчке полиције.

Осумњиченима је одређено полицијско задржавање након чега ће уз кривичну пријаву бити спроведени у Јавно тужилаштво за организовани криминал.

(Блиц.рс) Фото:  Цопyригхт Принтсцреен/YоуТубе/ Буенавентура ен Лíнеа

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ја мислио

22.09.2023 13:14

...ми вјерници и православци па нећемо и не смијемо овакве ствари да раимо!? Ма ми смо народ смеће! Говна! Пишака! Прољев! Повраћа ми се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђ. Б.

22.09.2023 16:13

У сваком житу има кукоља. Том кукољу и ти припадаш док криминалце поистовјећујеш са једним народом. Попишам ти се у нос. Говно једно!

Name

СОКОЛАЦ

22.09.2023 16:30

Сифра Златни Бор

ОДГОВОРИТЕ