Сви детаљи свадбе Анастасије и Гудеља: А од Цеце медени месец

Млада певачица и фудбалер, Анастасија и Немања Гудељ главна су тема од тренутка када су се тајно венчали у кругу најближих пријатеља. Да ће радост на великом свадбеном слављу поделити и са блиским пријатељима и рођацима, и то на две церемоније сазнало се недавно.

Забава 21.09.2023 | 18:23
Сви детаљи свадбе Анастасије и  Гудеља: А од Цеце медени месец

Према речима извора, романтично славље на обали мора биће уприличено у Шпанији, а затим велика српска свадба у Београду.

- Када су одлучили да направе свадбу, иако су венчање обавили тајно, знали су да ће бити проблем организација јер обоје имају широк круг родбине и пријатеља који су расути свуда по свету. На крају је пала одлука да романтично славље на обали мора буде у Шпанији, којем ће присуствовати наближи чланови породице и Немањини клупски играчи, а онда права српска свадба у Београду са сватовима из Србије. Свадба у Шпанији требало би да буде до краја године, а београдска у следећој, каже извор близак пару и открива детаље.

- Док Анастасија води бригу у венчаници и хаљини коју би обукла касније, Немања је више задужен за храну и пиће јер жели да има посебан мени. Анастасијину венчаницу радиће познати креатор из Њујорка и она ће тамо отићи на пробу, не разумем се баш у та имена креатора па нисам запамтио који је у питању. Знам да је већ добила нацрт који је у неким деловима преправила, и да је изабрала материјале који су јој понуђени за такав модел. Ради се по њеним мерама. Са друге стране, Немања је тражио да сиреви буду из Шпаније и Италије, као и шампањац који стиже из Тоскане.

Anastasija RažnatovićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Анастасија и Немања ће на прослави у Шпанији окупити 50 људи, међу којима ће бити њихови пријатељи из Севиље, фудбалери али и Анастасијина породица и кума из Србије. Закупљене су собе у једном од најлепших шпанских хотела, а Цеца ће имати прилику да први пут ушета у кућу коју су Анастасија и Гудељ купили, а коју увелико опремају. Плаћене су и авионске карте за многе званице, а млада се посебно радује што би на славље требало да стигну Вељко и Богдана са децом.

За разлику од свадбене церемоније у Шпанији, свадба у Србији биће доста бројнија.

- Ту ће и Цеца имати свој део званица, као и Гудељи чија родбина је у Требињу. Неколико кувара ће радити на специјалном менију, а декоратери већ увелико праве нацрте како би све требало да изгледа уз помпезни ватромет и торту на неколико спратова. Анастасија је сада баш у хаосу јер осим што ради на избору венчанице и опремању ентеријера нове куће, мора да се бави и декорацијом али и осталим ситницама око венчања.

Nemanja Gudelj, Anastasija RažnatovićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ, СХУТТЕРСТОЦК

Медени месец поклања Цеца

С обзиром на то да Немањи почиње сезона у Севиљи, медени месец ће морати да причека. Ипак, како сазнајемо младенци планирају одлазак на егзотичну дестинацију коју ће искеширати ташта Цеца. Чим Немања буде имао паузу и буде ослобеђен свакодневних тренинга брачни пар ће спаковати кофере. Шушка се да је Цеца спемила и поклоне изненађења, те да је врло емотивна због удаје наследнице која ће живети у Шпанији.

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4247234/сви-детаљи-свадбе-анастасије-и-немање-гудеља">курир.рс/блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нека

22.09.2023 00:18

је са срецом.

ОДГОВОРИТЕ