Ђани, Рада и Јана узели по 70.000 €

Певачи Радиша Трајковић Ђани, Рада Манојловић и Јана Тодоровић зарадиће по 70.000 евра на тезги у Бечу у октобру, а бизнисмен и власник клуба и ланца хотела дао је све од себе да три звезде доведе у исто време у клуб.

Забава 21.09.2023 | 16:55
Ђани, Рада и Јана узели по 70.000 €

Како се раније потрефило да Ђани, Рада и Јана певају на различитим местима на којима су имали већ уговорене тезге, домаћин из Беча је дао понуду која се не одбија, па је успео да их убеди да дођу код њега.

- Ђани и Јана имали су свирку на другом месту јер већ неко време певају у пакету. Кад их је домаћин из Беча звао да их пита за овај датум, сви су рекли да не могу да померају тезгу. Он је рекао да му долази друштво које преко 10 година није видео и да је спреман да плати цену коју кажу, хотел и све што иде уз то. Ђани и Јана су рекли да све разумеју, али да имају тезгу код пријатеља ком често певају и да не би било у реду да откажу. Тада је рекао да је спреман свакоме да плати по 70.000 евра, па су се ипак пребацили и рекли да ће видети шта могу да ураде. На крају су пристали да се све уговори - прича извор близак Јани и даље открива да је Рада на кеца прихватила понуду:

Radiša Trajković Đani

- Рада је рекла да је у том термину слободна, па се зучудила откуд да газда понуди толике паре. Објаснио јој је да му је план да њих троје доведе да му забављају друштво и да је зато одрешио кесу. Све је организовано на крају, чак и хотел са могућношћу да у Бечу остану неколико дана уколико не журе да се врате у Србију после тезге.

- Човека који нас је звао познајем годинама. Проблем је што сам већ имао свирку, али тај пријатељ је разумео. Све је ово посао, на крају крајева, а о сумама на ову кризу не бих да причам - рекао нам је Трајковић, док је Рада поручила да се радује што ће да пева са старијим колегама:

Rada ManojlovićФОТО: АНТОНИО АХЕЛ/АТАИМАГЕС

- Неумесно је да причам о ценама, али сви знају да ја волим кад на слављима певам с колегама које су ми драге. Ми смо уиграна екипа и све што могу да кажем јесте да ће госте да сачека луд провод.

(курир.рс/република)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ее

21.09.2023 17:49

А кукњава за време короне, јадни не могу да презиве.Сви имају бар милион у стеку.Јос им требало да дрзава помогне

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толико о поштењу!

21.09.2023 18:20

Образ,нема цијену,а,Ви сте га лако продали!!!Новац јесте важан,али,не и најбитнији у животу.На вашем мјесту,поштен би се питао,како изаћи на улицу од стида?!

ОДГОВОРИТЕ