Британски пар су родитељи 13 лажних беба лутака!

Постоји много ствари које људи раде да би се припремили да постану родитељи, а овај пар је заузео помало бизаран приступ томе, они су родитељи односно “мама” и “тата” за 13 лажних беба!

Занимљивости 20.09.2023 | 15:29
Британски пар су родитељи  13 лажних беба лутака!

Џес Елис (27) и њен вереник Ејвери Расен (33) су “мама” и “тата” за 13 лажних беба,њих двоје мењају пелене луткама и возају их у колицима и раде све што се ради код правих беба.!

Елис је почела да сакупља новорођене лутке – играчке по узору на бебе – током врхунца пандемије у мају 2020. када се осец́ала “усамљено”.

“Увек сам волела бебе – постоји нешто веома смирујуц́е у држању бебе“, реккла је Елис која је из источног Лондона за СоутхWест Неwс Сервице.

Након што је купила своју прву “бебу” Ребеку, једномесечну девојчицу, за око 300 долара, почела је да развија опсесију према лажним бебама.

Њена друга лутка стигла је у новембру 2020. године, а то је било друго новорођенче по имену Сем — које је коштало скоро 700 долара.

Елис је потрошила до сад, скоро 7.500 долара на своју колекцију лажних беба, која такође укључује једномесечну Јун, осмомесечну Бруклин, новорођену Мануелу, тромесечну Заин, новорођену Лили, новорођену Анналесе, новорођену Арију; Чарли 1; Пипа 1 и Јуне 4.

Њено најскупље “дете“ односо беба је Цоокие, превремено рођена девојчица, која ју је коштала 2.100 долара.

“Волим да их гледам и да, понекад можете врло брзо да погледате и заварате се мислец́и да су стварни. Веома је терапеутски држати их, ако сам под стресом или узнемирен, то је веома смирујуц́е. На неки начин, они вам помажу да се припремите да будете родитељ.” рекла је Елис за медије.

Иако родитељи увек кажу да немају омиљено дете, Елис се не плаши да призна да заиста има омиљено “дете“ – Арију, њено најновије.

“Често је држим у седишту аутомобила, јер мислим да тамо изгледа најреалније“, рекла је она. “Гледам је и мислим да је права, ово је још један разлог зашто је држим у седишту аутомобила јер изгледа као да сам је управо довела куц́и из болнице. Она је предивна.”

Елис је рекла да се лутке понекад помешају са правим бебама када су у јавности, али њен одговор “зависи од тога да ли жури или не”.

“Ако журим, а они похвале како су слатки, рец́и ц́у ‘хвала’ али ако будем имала више времена, објасниц́у како су то лутке и како су људи обично заиста заинтересовани.” објаснила је она.

Раасен њен вереник „невероватно подржава“ Елисову заљубљеност у лажне бебе и чак јој помаже да им промени пелене и да их обуче.Њена мама, Ники, 60, такође је била изузетно подршка и заинтересована за аспект уметности и како се праве – и чак их је одвела на представу лутака пише Неw Yорк пост

Међутим, њен тата Ендрју (55) каже јој да је колекција „веома бизарна… али је такође поносан на мене што радим нешто у чему уживам и што се не стидим да причам о томе”.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар