Милица открила како је дошло до сарадње са Карлеушом!

Врелим наступом Јелена Карлеуша и Милица Павловић запалиле су синоћ Београд на води. Њих две су прво извеле дует "Масхаллах", а затим је Павловићева самостално отпевала своје хитове "Кучкетина", "Демантујем", "Проверено" И "Лав".

Забава 19.09.2023 | 20:23
Милица открила како је дошло до сарадње са Карлеушом!

По завршетку концерта, Милица је за Курир открила како је дошло до идеје да сниме заједничку песму.

- Ми смо одувек желеле да имамо дует, од првог дана познанства. Прво смо се шалиле на конто тога, а онда је то прерасло у озбиљност. Јелена је прва наишла на мелодију, ту је написала текст и позвала ме да послушам. Рекла сам да је лудило и мелодија и текст. Сугерисала сам пар речи што се тиче мог дела, она је то супер прихватила. Да ми је неко рекао да ћемо нас две тако добро сарађивати, не бих веровала. Очекивала сам да ћемо се мало кошкати, да ће бити борбе, али све је ишло невероватно глатко - открила нам је Милица.

Milica Pavlović, Milica PavlovicФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

"Секси сињорита" сумирала је са нама утиске са промоције.

- Честитам Јелени на светском концерту, перформансу, како год она то назива. Заиста аплаудирам као колега, као пријатељ. Драго ми је да сам део оваквог спектакла. Први пут смо извеле заједно "Масхаллах". Кад је кренула та енергија и сви да вриште, верујте ми, још сам под утиском, још ми клецају колена. Много ми је драго што се из једног лепог пријатељства родио женски дует који бустује самопоуздаје сваке жене и сваког мушкарца - рекла нам је Милица и открила да ли је било треме.

Koncert Jelene Karleuše, Jelena KarleušaФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

- Тај моменат адреналина и те енергије кад смо се погледале нас две, а сви вриште, стварно сам била слуђена, морам да признам, било је... - истакла је на крају Павловићева.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар