Велики повратак Весне Змијанац на сцену!

Весна Змијанац се након принудне паузе враћа наступима и дружењу са публиком.

Забава 19.09.2023 | 17:39
Велики повратак Весне Змијанац на сцену!

Певачица је пре пола године оперисана у Клиничком Центру Србије када јој је уграђен бајпас и дужи период се опорављала, а сада се враћа свом послу и наступима.

Са београдском публиком дружиће се и то већ сутра увече. Веснина публика се толико ужелела њене песме да су све места још одавно резервисана.

Недостаје ми публика и цела та атмосфера, једва чекам да узмем микрофон и да се дружим са њима - изјавила је Весна.

Подсећања ради, ћерка Никоија је све време била уз њу и водила рачуна о њеном здравственом стању.

Nikolija Jovanović, Vesna ZmijanacФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

- Николија јој је стриктно забранила да ради сваки викенд и рекла јој да једном у месец дана може да одржи наступ, више од тога никако јер је ипак она свеже оперисана. Лекари су јој рекли да годину дана мора да се строго чува и мирује, али певачица нема мира. Чим је стала на ноге и осетила да је добро одмах је рекла менаџерима да јој закажу тезге. Николија јој је објаснила да је за њено срце напорно да путује као раније, те да уопште није паметно да седи у затвореном простору пуном дима. Такође, сан јој сада доста значи и требало би да ноћу спава уместо да ради. Николија је уплашена да ће Весна тако да погорша своје стање и да може нагло да јој позли. Имале су недавно жестоку расправу, јер се Весна побунила и рекла да ће да ради онако како она мисли да треба, али се умешао и њен зет Реља и објаснио јој да Николија много брине и да не би требало да је секира. Весна им је тада обећала да ће да поведе рачуна и да ће умерено да ради, јер она најбоље познаје свој организам и тачно зна када му треба одмор - рекао је извор тада.

(Курир.рс/Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мм

20.09.2023 15:52

Жива и здрава била Веснице.Жена змај.

ОДГОВОРИТЕ