Андрена Чекић упорна у теорији да је Земља равна плоча!

Фолк певачица Андреана Чекић више пута била је мета подсмеха због тога што је уверавала људе да је Земља равна плоча, а не округла, а од своје теорије није одустала, већ је у емисији "Амиџи шоу" одржала нови час географије.

Забава 13.09.2023 | 16:41
Андрена Чекић упорна у теорији да је Земља равна плоча!

Огњен Амиџић јој је у шали поклонио глобус који је раван, будући да је код њега својевремено објашњавала своју теорију, а онда је решила да одржи други час - Мики Ђуричић ју је шокирано питао да ли верује у то што прича, на шта је она одговорила:

- Је л' ти знаш да не постоји права слика те наше... Тог глобуса?! Је л' ти знаш да је то компјутерски генерисана слика? Знаш ли то да је неко то правио? - објашњавала је Андреана, а на опаску да у нашим животима ништа неће променити и када бисмо сазнали да је стварно тако, Чекићева је рекла:

Andreana ČekićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

- То мења многе ствари! Лагали су нас! Замислите када нас лажу о великим стварима... А што не гледаш клипове, сад ја морам све да објашњавам?! Не могу за годишња доба да ти објашњавам у две речи - гунђала је Андреана.

Ипак, да би приближила своју теорију, она је узела равни глобус, укључила блиц на телефону, а потом почела демонстрацију кружења Сунца око Земље.

- Ако је овде магнетно поље, а овде Антартик, по веровању равне земље има и фирмамент, поклопац, Сунце кружи као цајгер од сата и није толико далеко, него је много ближе. Самим тим осветљава само неке регије, ту куда пролази, тако и месец... - причала је она и додала:

Andreana ČekićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

- Ја не могу да прихватим да живим на ротирајућој лопти у нечему, ја то нећу да прихватим! Мој осећај ми говори да живимо на равној површини!

(Курир.рс/Пинк.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

И

14.09.2023 20:41

Ова луперда,једно те исто.

ОДГОВОРИТЕ