Напад данас и на новинарску екипу БН ТВ у Добоју

Умјесто одговора предсједник добојске скупштине се обрушио на новинарку и БН телевизију.

Република Српска 12.09.2023 | 17:02
Напад данас и на новинарску екипу БН ТВ у Добоју

На скупштини града Добој усвојен је ребаланс буџета, нешто мање од 82 милиона КМ, а јавно предузеће Дирекција за изградњу и развој града вратила је неке од надлежности граду, као што су послови комуналне накнаде и послови закупа пословних просторија.

Одборник у скупштини града Добој Оливера Недић (ПДП) каже да грађани сматрају да су неинформисани кад је Дирекција за изградњу и развој града у питању и да је судбина радника тог предузећа неизвјесна.Д

“Шта ће бити са људима којима је тако охрабрујуће обећан посао у Дирекцији за изградњу и развој града када су изгубиле посао као што су раднице Дома здравља па су премјештене у ту фирму и нису добијале плату 6-7 мјесеци", казала је Недићева и додала да нажалост у ДИРГ-у те плате касне.

“Да ли је то сада одређено признање да је то био промашај када је формирана Дирекција за изградњу и развој града. Сада се поставља заиста оправдано питање, да ли је ово својеврсно признање да је заиста то губиташко предузеће било промашај у самом старту”, казала је она.

Предсједник Скупштине Града Добој Срећко Рекановић није желио да одговори на питања новинарке БН ТВ у вези Дирекције за изградњу и развој града нити да појасни грађанима коме сада да плаћају обавезе и паркинг.

Умјесто одговора он се обрушио на новинарку и БН телевизију.

Иначе, прије сједнице градске скупштине дошло је до необичне ситуације. Велибор Глигорић, одборник Социјалистичке партије, који је и савјетник министра за породицу, омладину и спорт, дошао је на скупштину, јер га нико није обавијестио да му је одузет мандат.

“Мене нико није обавијестио да ми је мандат одузет, сада кажу да је ЦИК одузео мандат, они су добили тај документ, ја га заиста нисам видио. И даље имам одборничку легтимацију коју ми исто нико није одузео, тако да сам дошао да питам шта је, о чему се ради. Од руководства скупштине су рекли да ће послати службеника да они донесу своју копију коју су добили, тако да ево чекам сад да ми то доставе да могу уложити жалбу или да могу тужити ЦИК, стварно не знам, ово је хајдучија", каже Глигорић.

Предсједник Скупштине Града Добој Срећко Рекановић није желио да одговори на питања новинарке БН ТВ у вези Дирекције за изградњу и развој града нити да појасни грађанима коме сада да плаћају обавезе  и паркинг.

Умјесто одговора он се обрушио на новинарку и БН телевизију.

Власт у Добоју држи СНСД Милорада Додика.

(БН) Фото: БН 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Исправка

12.09.2023 17:34

Власт у Добоју не држи СНСД, власт држе бивши чланови СДС-а ! Демократија , то ти је као у фудбалу, која екипа понуди више пара, логично, идеш у ту екипу !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.09.2023 18:56

Доста сам ја дана провео у Добију, и кад видим овог распопа буде ми онда криво, гдје остави своју младости и за које лопурде.

Name

Рашо

12.09.2023 17:35

У тем Добоју, кретена на вољу, ништа нема то истина, ал' кретена вазда има, док снсд изборе штима у тем Добоју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богами..

12.09.2023 18:52

Рашо,с тим стиховима би могао на евровизију,само да те та секта не тужи..

Name

Лука

12.09.2023 17:43

Секта је много нервозна ближи се крај тиранског режима почиње све да им смета знају каква су све зла нанели Народу Р.С тесним ће им бити затвори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А&Б

12.09.2023 19:00

Нема о затвора ниста који је политицар заврсио у затвору ?А кад изгубе они це да буду прелетаци као и до сад и поново це добро доц.

Name

+

12.09.2023 19:08

Браво. Само ПРАВДУ И РЕД УВЕСТИ. ИМА ПОШТЕНИХ ЉУДИ У РС, ДОБРИХ ПАТРИОТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој, Приједор, Зворник

12.09.2023 19:08

У овим градовима су пресудни "резултати" за секту.

ОДГОВОРИТЕ