Погинуло дијете, у аутомобилу било чак осам особа

Седам особа је повријеђено, док је једно дијете погинуло у тешкој саобраћајној несрећи која се ноћас догодила на локалном путу Бистарац - Лукавац. Свих осам особа се налазило у аутомобилу "пежо" који се сударио са другим возилом.

Босна и Херцеговина 12.09.2023 | 13:26
Погинуло дијете, у аутомобилу било чак осам особа

Како је потврђено из Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона (МУПТК), саобраћајна несрећа се догодила ноћас нешто прије три часа иза поноћи.

– Полицијска станица Лукавац, око три часа је из Службе хитне медицинске помоћи обавјештена да им се јавио мушкарац са дјететом старости око годину дана, које не даје знакове живота, као и још неколико особа. Сви су упућени у Универзитетски клинички центар (УКЦ) Тузла – казала је потпарол Управе полиције МУП ТК Аднана Спречић.

Она је додала да се саобраћајна несрећа догодила тако што је возач “пежо” остварио контакт са другим возилом. Како је до тога дошло тренутно није познато, а децидно ће бити утврђено након вјештачења.

– У аутомобилу “пежо” се налазило осам особа, петеро дјеце и троје одраслих и сви су повријеђени. Смрт једногодишњег дјетета констатована је у УКЦ Тузла. У саобраћајној несрећи још једно дијете је задобило теже повреде, а троје дјеце је лакше повријеђено – прецизирала је Спречић.

Нагласила је да су тешке повреде задобиле двије одрасле особе.

Увиђај су на мјесту догађаја обавили полицијски службеници из Лукавца, а о догађају је обавјештено и Тужилаштво ТК.

(Клиx)  Фото:Клиx

Коментари / 0

Оставите коментар