Кула Београд засијала у част вицешампиона

 Кула Београд, највиша зграда у Србији и региону, вечерас је засијала у част кошаркаша Србије, који су након храбре и пожртвоване игре против Немачке у финалу Светског првенства у Манили освојили сребрну медаљу и тако постали вицешампиони света, саопштио је Белграде Wатерфронт.

Србија 10.09.2023 | 22:41
Кула Београд засијала у част вицешампиона

''Фасцинантним залагањем на терену, непоколебљивим духом и великим заједништвом осликаним у сада већ чувеној реченици селектора Светислава Пешића 'сви за једнога, један за сви', наши момци су, предвођени капитеном Богданом Богдановићем, чланом идеалне петорке Мундобаскета, још једном показали због чега су били и остали апсолутни хероји нације.

Упркос бројним пеховима који су је пратили, наша репрезентација је освајањем другог места на највећој кошаркашкој смотри света остварила феноменалан резултат, који свакако улази у анале 'игре на два обруча' и потврдила да је Србија 'земља кошарке''', наводи се у саопштењу.

(Тањуг) Фото: Промо 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Комсиница

11.09.2023 00:29

Браво момцииии! Све честитке!

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

11.09.2023 08:33

Браво Момци. Хвала Богу и вашим, Мајкама, које су родиле тако здраве и способне Момке. Живијели. И још веће успијехе постизали. Из РС.

ОДГОВОРИТЕ