Кад Ноле подржава: Да у недјељу буде два од два

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пружио је подршку кошаркашима Србије пред финале Мундобаскета против Немачке, на конференцији за медије након пласмана у финале Ју-Ес опена.

Србија 09.09.2023 | 11:25
Кад Ноле подржава: Да у недјељу буде два од два

У финалу Светског првенства ће у недељу од 14:40 часова играти Србија и Немачка, док ће се од 10:30 часова у мечу за бронзу састати САД и Канада.

"Феноменалан резултат, много сам поносан на њих. Из свег срца навијам као и цела моја породица и мој тим и цело окружење, пратимо, можда ћу у недељу ујутру имати прилике да ухватим друго полувреме, зависи од тога када се будем пробудио. Јако помно пратим и данас сам прву ствар када сам узео телефон у руке сам проверио да ли су победили или нису", истакао је Ђоковић.

Додаје да зна да ће кошаркаши Србије у недељу ићи на победу и на освајање Мундобаскета.

"Цела нација је иза њих. Мало да скинем притисак са њих, шта год да су урадили, они су у мојим очима већ постигли већ огроман успех. Ја знам какви су они победници, пре свега наш капитен Богдан, и знам да ће ићи на злато и ја им то желим и да у недељу буде два од два за Србију", закључио је Ђоковић.

(Тањуг) Фото: АП

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Наравно

09.09.2023 12:55

Са Бозјом помоци, тако це и бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са Божјом!?!

09.09.2023 14:50

Мислиш уз помоћ судија!? Какве бог има везе са спортом, будало!?

Name

Вјера у Бога је најсназнија

09.09.2023 17:10

И непревазидјена за сва времрна. Има везе са позитивним духовним стањем духовном снагом цовјека. Сназно духовно стање доноси сназно и умно и физицко и побједа је загарантована. Толико а тебе нека изопацемости дају.....