Милионер тражи асистента за путовања и нуди плату од 35.000 евра!

Инфлуенсер и милионер Метју Лепре (30) објавио је оглас да тражи личног асистента који би с њим путовао светом и притом био добро плаћен за то. Предузетник који има своју е-трговину пропутовао је више од 30 земаља у протеклих пет година и сада тражи личног асистента који би му помагао с администрацијом.

Занимљивости 07.09.2023 | 20:38
Милионер тражи асистента за путовања и нуди плату од 35.000 евра!

"Путовао сам без престанка, састајао се с кључним клијентима, помагао им у развоју пословања. Тражим праву особу која ће да ми буде десна рука и помаже ми на мојим путовањима", рекао је у изјави, преноси Даилy Маил.

Иако наглашава да није потребно никакво претходно искуство, потенцијални кандидат мора да има страст према путовањима, флексибилан распоред и да велику пажњу посвећује детаљима. Лепре је додао да га је сопствено тешко одрастање надахнуло да помаже другима, те се нада да је ово прилика која ће неком срећнику такође остварити његов сан.

"Хтео бих да усрећим некога. Одлучио сам да покажем другима да могу да променим своју устаљену свакодневицу рада, те да им пружим живот и флексибилност о којој су сањали, мени се све исплатило", открио је.

Још 2020. године Мет је расписао отворени конкурс за позицију свог виртуалног личног асистента у Аустралији, а који би имао плату 52 хиљаде долара годишње, те би у потпуности радио од куће. Лепре, који је оснивач фирме Ецом Wарриор Ацадемy, био је тужан када је чуо да је милион Аустралијанаца остало без посла откад је избила пандемија коронавируса, те је на тај начин желио да помогне.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Маттхеw Лепре (@маттхеwлепре)

"Одрастао сам у западном предграђу Сиднеја ослањајући се на оброке из Армије спаса јер моја самохрана мајка није могла да приушти намирнице, тако да нажалост могу да се поистоветим с тешким временима с којима се људи суочавају", рекао је за Даилy Маил.

"Најмање што могу да учиним је да дам посао некоме ко је можда тренутно без посла и жели да ради од куће", додао је.

Предузетник, који зарађује 120.000 долара месечно од своје четири успешне фирме, прегледао је 70.000 пријава пре него што је запослио бившу студенткињу моде.

Како је рекао, кандидати заинтересовани за позицију личног асистента и плату од 35.000 евра могу да се пријаве за ту позицију путем Метове странице.

Све што је потребно јесте да попуните формулар на његовој интернет страници са својим основним подацима, а судећи по датуму ажурирања који је наведен (6. септембар), оглас је и даље актуелан.

<а хреф="хттпс://www.курир.рс/забава/занимљивости/4236704/милионер-трази-асистента-за-путовања-плата-35-000">(Курир.рс/ Блиц жена)

Коментари / 0

Оставите коментар