Уз подршку Моззарта до нових рекорда: Лана Пудар се спрема за Олимпијаду у Паризу

Власница је бројних рекорда и два узастопна признања за најбољу спортисткињу Босне и Херцеговине. Освајала је медаље на такмичењима широм Европе и свијета, углавном оне најсјајније, а заблистала је и као једини спортиста из БИХ који је успио остварити норму за наступ на љетним Олимпијским играма у Паризу 2024. године.

Босна и Херцеговина 07.09.2023 | 15:51
Уз подршку Моззарта до нових рекорда: Лана Пудар се спрема за Олимпијаду у Паризу

Потенцијал младе пливачице Лане Пудар препознала је и компанија Моззарт која ће јој кроз свој програм стипендирања талената помоћи на путу до олимпијске медаље о којој сања.

Лана је потпуно посвећена спорту и тренинзима, а у базену се осећа као “свој на своме”. Истиче да је тренутно фокусирана на припреме за наступ на љетњим Олимпијским играма у Паризу. Циљ јој је да оствари што бољи резултат, а компанија Моззарт јој је главна подршка у походу на нове медаље.

“Свакако да ми много значи што је уз мене компанија као што је Моззарт. Њихова подршка ће ми омогућити унапређење тренажних услова и помоћи у промовисању моје земље на највећим спортским такмичењима. Надам се да ће се наша сарадња у наредном периоду проширити на обострано задовољство” истиче млада пливачица.

Компанија Моззарт пружа подршку талентима кроз мјесечно стипендирање, а на листу су се до сада уписали бројни млади спортисти, умјетници, научници и други надарени појединци из различитих области. Уз помоћ ове друштвено одговорне компаније, они су добили прилику да избрусе свој таленат, напредују у животу и остваре своје снове.

“Улагање у младе је увијек најбоља инвестиција јер они то вишеструко врате својим трудом, залагањем и успјесима. Моззарт је управо из тог разлога и покренуо програм стипендирања како би младима пружио прилику да избрусе свој таленат, напредују у животу и остваре снове.

Лана се издвојила бројним успјесима које је постигла са тако мало година и надамо се да ћемо наставити да растемо и напредујемо заједно” поручује Селма Салкановић, руководилац Дирекције корпоративних послова компаније Моззарт.

Осим поузданог партнера и подршке, за успјехе у базену, на Олимпијади и у животу, потребни су напоран рад и велика одрицања. Лана истиче да су сви ти фактори неопходни, али је њена главна порука младима да на путу до снова прије свега вјерују у себе.

“Може звучати као клише, али моја главна порука, односно основни савјет је да вјерују у себе, напорно раде и да буду спремни на велика одрицања уколико желе постићи добре резултате. Једноставно, нема пречица. Поставите испред себе циљ који сматрате да можете постићи и дајте све од себе да га остварите”-поручује успјешна пливачица.

(ПР)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Шта би са базеном??

07.09.2023 16:16

Сретно. Фино дијете. Понос родитеља , дрзаве и свијета а и оних који су увјек уз њу на тренинзима и наступима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сваја цаст

07.09.2023 19:00

Срецно Лано уз тебе смо сви у БиХ а и региона.

Name

Боби

09.09.2023 09:10

Свака цаст Лани! Понос нације! Али је тузно да је спонзор кладионица. Браца Херцеговци (и мислим на ове праве привреднике) могли сте барем несто добацит.

ОДГОВОРИТЕ