Милић Вукашиновић се огласио из болнице: Неће ме бити за пар седмица!

Милићу Вукашиновићу доктори треба да уграде стент, јер како је рекао за медије, срце му је ослабило услед здравственог стања.

Забава 06.09.2023 | 17:20
Милић Вукашиновић се огласио из болнице: Неће ме бити за пар седмица!

- Добио сам воду у плућима. Нисам раније имао проблема са срцем, али ваљда од тешке операције и те бактерије која се појавила, срце је ослабило - рекао је Милић, којег још увек нису оперисали.

- Стент још увек нису уградили, тај највећи крвни суд морају да очисте да би стент функционисао. Сада чекам конзилијум да видим да ли ће у петак да ми очисте - објаснио је рокер, те је додао:

- Данима лежим у болници, био сам на интензивној нези, нисам могао да устанем, чистили су ме и прали. Дошао сам до полуинтензивне неге, сада могу сам да идем до wц, али толико снаге немам, да тих неколико метара пешачења делује као километар. Напорно ми је да дигнем тоалет папир.

Милићу тешко пада и коригована исхрана због здравственог стања.

Milić VukašinovićФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

- И храну једем дијеталну... Немам више ту бактерију и питао сам да ли смем бар мало белог меса са роштиља да поједем јер је организам ојачао. Неће ме бити за пар седмица... Оптимиста сам, али сада сам реалан. Мислио сам да ћу умрети - рекао је певач, о коме се поред лекара брине и супруга Сузана.

- Долази Сузана стално, баш сада треба да дође да ми донесе храну - закључио је рокер, коме смо пожелели брз опоравак.

(Курир.рс/ Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар