Возио огромног бика у аутомобилу на сувозачевом месту!

Један Американац је провозао огромног бика у аутомобилу на сувозачевом седишту. Аутомобил који је возио са биком у њему је зауставила полиција у највец́ем граду на североистоку Небраске

Занимљивости 05.09.2023 | 15:26
Возио огромног бика у аутомобилу на сувозачевом месту!

Капетан полиције Норфолка Чед Рејман рекао је да полицајцима није требало дуго да уђу у траг модификованом Форду које возио бика на сувозачевом месту. Пријава је стигла након позива 911 у којем је речено да неко вози огромног бикла на главном аутопуту и ​​улази у град са око 24.000 становника у среду ујутру.

“Нисмо разумели док нисмо видели”, рекао је Реиман.

Аутомобилу којим је Ли Мејер годинама возио параде широм области уклоњено је пола ветробранског стакла и крова како би се направио простор за његовог бика, по имену Хоwдy Доодy, да би могао да се вози. Жута метална капија за стоку служила је као врата на страни сувозача – омогуц́авајуц́и везивање бика Ватуси – а скуп дугих рогова служио као украс за хаубу.

„Не би отишоа далеко а да га сигурно не примете“, рекао је Реyман. Видео заустављања саобрац́аја који је снимио Неwс Цханнел Небраска брзо се проширио интернетом.

Знак са стране Мајеровог аутомобила са параде у Бурвелу крајем прошлог месеца објавио је да је упадљива вожња Хаудија Дудија оцењена као најбољи аутомобил на Великој родео паради у Небраски преноси агенција АП

Капетан полиције Реyман је рекао да му је Мејер рекао да је, када је ишао на ту параду, возио Хаудија Дудија у одговарајуц́ој приколици, тако да није било јасно зашто је одлучио да убаци бика у свој ауто у среду и одвезе 36 миља (58 километара) од своје куц́е у Нелију до Норфолка.

Реyман је рекао да Мејер није кренуо на параду у среду. Мејер се у четвртак ујутро није јављао на куц́ни телефон, тако да није могао одмах да се добије за објашњење.

Али његова супруга Ронда рекла је за радио станицу у Норфолку која је снимила видео заустављање саобрац́аја да је Хауди Дуди Мајеров “пријатељ и другар“ откако га је добио пре осам или девет година. Видео снимци Ли Меиера који вози Хаудија Дудија могу се лако пронац́и на мрежи од 2017. и 2019. године.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар