Трагедија у Кикинди: Двогодишњи дјечак пронађен мртав

Дјечак (2021) затечен је данас мртав у породичној кући у Кикинди.

Србија 02.09.2023 | 19:33
Трагедија у Кикинди: Двогодишњи дјечак пронађен мртав

Несрећа се догодила када је мајка отишла на кратко до оближње продавница, а када се вратила, затекла је сина обешеног о ролетну.

Како је за "Блиц" потврђено из кикиндске полиције, двогодишњи дечак је трагично страдао, а околности се још увек утврђују.

- Обавештено је Више јавно тужилаштво и ради се на утврђивању свих околности. Због осетљивости ситуације, нисмо у прилици да дајемо више информација - речено је кратко за "Блиц".

Трагедија се догодила током раних поподневних часова на периферији града, у улици Стерије Поповића. Кад се, како се сазнаје, несрећна жена вратила из продавнице, затекла је сина са канапом венецијанера око врата. По причи комшија, мајка је са дечаком истрчала на улицу и дозивала помоћ.

Једна комшиница позвала је Хитну помоћ, а друга, медицинска сестра, покушала да га спаси и давала вештачко дисање. Санитетским возилом, дечак је однет у Општу болницу:

- Пацијент је примљен без знакова живота, а на мере реанимације није реаговао па је констатована смрт - речено је порталу "Градски" у кикиндској болници.

(Блиц, фото: Новости) 

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

+

02.09.2023 21:02

Боже сачувај свакога. Па страшно. Саучешће Породици. Из РС..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саучешће породици

02.09.2023 21:33

Страшно, ба, страшно!!! Дјете од 2 године да се објеси!? Мајка је крива и имаће гризњу савјест до краја живота! Саучешће породици! Бања Лука, Босна и Херцеговина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.09.2023 08:36

Као да је битно ко је крив. Дјетета нема. Страшно за ту породицу.

Name

Аналитичар

03.09.2023 11:57

Заиста руку на срце каква је то мајка остави дијете од 2 год.да оде до продавнице??Моји имају много више па их једноставно не смијеш оставити без надзора!!Дјеца су то свашта им падне на памет не могу зрело да размишљају јер су дјеца и ето трагедије у секунди!!Ово дијете од 2 године вјероватно је ишло до прозора да види враћа ли се мајка и главица кроз шпагу венецијанера и ето зла!! Боже сачувај! Мали анђеле покој ти души малој!!

ОДГОВОРИТЕ