Власник стана активирао бомбу након свађе?!

До експлозије која се синоћ догодила у центру Смедерева дошло је након што је активирана бомба на трећем спрату зграде у Улици слободе.

Србија 01.09.2023 | 08:50
Власник стана активирао бомбу након свађе?!

Како се незванично сазнаје, експлозив је активирао власник стана на трећем спрату након краће расправе са станарима који су тај стан изнајмљивали. Наводно, разлог за свађу је била неплаћена кирија.

Власник стана је покушао да уђе стан, али му станари нису дозволили. Након тога је покушао да убаци бомбу у стан. Он се разнио, док су двије особе повријеђене.

Подсјећамо, у експлозији која се синоћ око 20.30 догодила у згради у Улици слободе у центру Смедерева, једна особа је страдала, а двије су повријеђене. До експлозије је дошло на четвртом спрату зграде који је уништен као и два спрата испод.

Према ријечима станара, свих 25 станова у згради претрпјели велику материјалну штету. Око зграде и у околним улицама су дијелови намештаја, столарије, стакла.

(Блиц) Фото: Принтсцреен/Инстаграм

<див цласс="титлеWрап ">  <фигуре цласс="wп-блоцк-ембед-инстаграм wп-блоцк-ембед ис-тyпе-рицх ис-провидер-инстаграм"> <див цласс="wп-блоцк-ембед__wраппер">  <див цласс="wп-блоцк-ембед__wраппер"> 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Не Контам

01.09.2023 09:01

Како су мислили да станују у стану а да не плаћају кирију ? Хајде што се богати бахато понашају, него се и сиротиња почела бахато понашати !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Регрут

01.09.2023 09:06

Каква је то бомба била кад је тилико штете направиа? То не може ни једна ручна бомба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

01.09.2023 09:51

Људи,цитате ли ви ста писете?У две реценице,две разлицита податка.Треци или цетврти спрат?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.09.2023 12:08

Ех да је само то