Откривен узрок експлозије, нађено раскомадано тијело

У стану у Смедереву синоћ је експлодирало неколико килограма експлозива, незванично се сазнаје.

Србија 01.09.2023 | 07:36
Откривен узрок експлозије, нађено раскомадано тијело

Уексплозији је погинула једна, а рањено је још двоје људи.

Како даље Блиц сазнаје, погинула особа је највјероватније и она која је активирала поменути експлозив.

Иако се првобитно мислило да је плинска боца узрок експлозије, на увиђају су откривени застрашујући детаљи.

Подсјетимо, на посљедњем спрату стамбене зграде у Улици слободе у центру Смедерева синоћ око 20.35 дошло је до снажне експлозије која се, према свједочењима Смедеревчана, чула и 10 километара даље.

– Почела су стакла да падају. Окренуо сам се и видио да људи излазе из зграде (у којој се догодила експлозија). Чуо сам вриске. Ишао сам од стана до стана и питао треба ли помоћ – рекао је П.С. синоћ који је и спасавао рањене људе.

На снимку објављеном на друштвеним мрежама види се како П. С. из зграде у којој је експлодирала бомба изводи комшије који су очигледно у стању шока. Око њих је метеж, на улицама мјешавина срче, шута, дијелова тијела…

Стигао је до четвртог спрата, до свог друга Г.

– Питао сам га да ли је добро. Рекао је да јесте, па сам га спустио доље. Кад сам њега ухватио видио сам и жену да носе. Питао сам да ли има неко дијете горе и још некога, па сам се вратио да их спасим – рекао је.

Након стравичне експлозије у Смедереву нађено је раскомадано тијело једне жртве, а истражни органи још утврђују идентитет погинуле особе.

У експлозији су повријеђене двије особе, брат и сестра. Истражитеље сада чека задатак да открију ко је погинула особа на основу дијелова тијела расутих на улици.

(Блиц) Фото:Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

+

01.09.2023 07:46

Ужас. Како Народ тешко живи и поред много људи је усамљен у тој муци. Није ни чудо, шта се дешава. И Систем у Држави и Црква, која је наводно по страни, не дају сигурност људима. Ни моралну подршку, ни за живот.

ОДГОВОРИТЕ