Дарка Лазића прогласили мушком Наташом Беквалац

Фолкер Дарко Лазић је у родном Брестачу стао на луди камен и оженио своју невесту Катарину. Дарко се пре одласка по младу нашалио на свој рачун и осврнуо на коментаре на друштвеним мрежама.

Вијести 31.08.2023 | 13:00
Дарка Лазића прогласили мушком Наташом Беквалац

- Ово је ауто од нашег пријатеља, размишљали смо о кочијама, олдтајмеру, али мора малом другачије. Ја ћу возити, наравно, смем да возим... Овај пут сам обукао одело, не идем на судар, идем да се венчам - нашалио се Лазић.

Ови коментари су настали због удеса који је недавно изазвао, а за који је данас осуђен, а Дарко је због свадбе поново постао виралан на друштвеним мрежама. Корисници разних друштвених мрежа су се шалили на његов рачун, те се запитали који пут се жени. Неки су га назвали и мушка Наташа Беквалац.

Тако је један корисник објавио слику Наташе и Дарка и назвао је "7 развода и 8 бракова на једној слици".

Корисници Твитера су били посебно маштовити, па је тако настао низ шала на Дарков рачун. "Који пут се Дарко Лазић жени?", "Дарко Лазић је канда мушка Наташа Беквалац, свадба, свадба, свадба", "Мртва трка да ли Дарко Лазић има више бракова или саобраћајних преступа", "Ево иде невеста, прелепа је заиста...

Дарко Лазић: Где?!", "Дарко Лазић неће стати док све жене не ожени", "Хвала Богу па ми Дарко Лазић није рођак, радио бих само његове свадбе", "Не буди шкртица, жени се као Дарко Лазић", "Ако никога не пронађем за брак, знам да је Дарко Лазић увек ту", само су неки од коментара на овој друштвеној мрежи.

(Курир) Фото:Курир

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Оли

31.08.2023 13:40

Бас рузно.Боље покусати него не.Кад се вјенчавамо сви мислимо да је за читав живот

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамбо

31.08.2023 17:34

Ако нешто мрзим то је бахатост у саобраћају,а ово двоје индивидуа предњаче у томе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

🤦‍♂️

01.09.2023 15:39

Зна да пјева, али нема памети ! Пун СКАНДАЛА !!!

ОДГОВОРИТЕ