Нова кампања Атос Банке “Штедња са 5 звјездица” сервирана са пажњом

АТОС БАНК а.д. Бања Лука започела је кампању за штедњу под слоганом “Штедња са 5 звјездица”, уз атрактивне каматне стопе, која ће трајати до 30.11.2023. године.

Република Српска 31.08.2023 | 11:06
Нова кампања Атос Банке “Штедња са 5 звјездица” сервирана са пажњом

„Наиме, ради се о потпуно новом производу креираном управо за ову кампању.

“Рентна штедња са исплатом камате унапријед” је орочена штедња која нашим клијентима омогућава исплату камате унапријед за цијели период орочења. Поред атрактивних каматних стопа, клијентима који уговоре депозит у наведеном периоду нудимо и многе друге погодности.

Сви клијенти који уговоре штедњу до 30.11.2023. године остварују могућност уговарања ВИП пакета производа и то потпуно бесплатно за период од 12 мјесеци или МастерЦард Голд кредитну картицу без накнаде за чланарину, такође у трајању од 12 мјесеци.” изјавио је овим поводом Сандро Михајловић, члан Управе за Ретаил АТОС БАНК а.д. Бања Лука. 

Издвојили бисмо само неке од ВИП погодности које нудимо клијентима који повјере свој новац нашој Банци, а то су бесплатан улаз у Бусинесс лоунге зоне на аеродромима, премиум погодности рент-а-цар Хертз и Авис, путно здравствено осигурање за носиоца картице као и за цијелу породицу, ауто асистенција (помоћ на путу), ниже провизије за плаћања у ЕУР зони као и у Србији и још много тога.

Избор периода орочења је од 13 мјесеци до 60 мјесеци, а минимални износ орочења 1.000,00КМ/500,00 ЕУР.

Више информација о овој промотивној кампањи, али и о осталим производима и услугама Банке можете пронаћи на нашој wеб страници хттпс://атосбанк.ба/, у најближој пословници Банке и путем бесплатног телефона Контакт центра 0800 59 999.

(ПР)