Наша Банка чланица једне од водећих пословних групација из Србије 

Наша Банка, као насљедница банкарске традиције на нашим просторима дуге више од 130 година, са преко 30 пословница и више од 180 запослених, постала је чланица Галенс Инвест групације.

Република Српска 29.08.2023 | 12:26
Наша Банка чланица једне од водећих пословних групација из Србије 

Галенс Инвест групација је једна од водећих пословних групација на просторима Србије, која је своје пословање проширила на подручје Европске Уније, а однедавно и на просторе Републике Српске, односно Босне и Херцеговине. 

Посљедњом трговином акцијама дошло је до укрупњавања капитала и промјене власништва, гдје је компанија Галенс Инвест Финанце д.о.о Зворник, постала већински власник са преко 99% управљачких права.

Ове активности доказале су намјере акционара да створе јаку и стабилну финансијску институцију, уз мноштво планираних нових активности у свим сегментима пословања банке, кроз повећање броја пословница и броја запослених, те сталним улагањем у нове технологије и у подизање нивоа капитала и ликвидности банке.

Наша Банка прошла је низ  акција на пољу усавршавања свих процеса и услуга пословног амбијента, те је у посљедњој и током ове пословне године прибиљежила пословни раст из којег се види да синергија пословне традиције и иновативних рјешења доноси сјајне резултате, стабилност и сигурност. 

Галенс Инвест (www.галенс.рс) представља изузетно успјешну компанију која се бави инвестицијама у градјевинарству и један је од лидера у тој дјелатности у Србији и у региону.

Компанија је чланица пословне групације која се поред инвестиција, такодје бави  инжењерингом и извођењем градјевинских радова, пољопривредом, хотелијерством, а однедавно и банкарством.

Групација има преко 2000 запослених, градећи имиџ компаније која се континуирано шири, напредује и улаже у своје капацитете. Поред Галенс Инвеста, неке од компанија које чине групацију су:  „Галенс Инжењеринг“, „Промист“, „НС Хотелс“, „БИС Фацилитy“, „НС Сецуритy“,, Винарија и Дестилерија „Фруг“ и још многе друге.

Изванредни и успјешни резултати огледају се и кроз чињеницу да је у прошлој години групација остварила приходе веће од 520 милиона евра и добити од 48 милиона евра.

Одговорним пословањем читаве групације, чији је нови члан и Наша Банка, остварује се раст на одрживој основи, подржавајући професионални развој својих запослених, локалну средину и заједницу.

Водећи рачуна о друштвеном и економском благостању, улаже се у младе генерације, његују се породичне вриједности, како би континуирано осигуравала одрживу будућност.

(ПР)