Потресан апел мајке нестале Иве: Врати се кући

Породица нестале Иве Балог (27) од јутрос је наставила потрагу за њом код Официрске плаже у Петроварадину, где је девојка последњи пут виђена. Мајка нестале Иве, Аријана, упутила је молбу и апел свим људима који имају било какву информацију, без обзира колико је минорна, да јаве како би потврдили да је нестала девојка изашла на обалу.

Република Српска 27.08.2023 | 16:24
Потресан апел мајке нестале Иве: Врати се кући

Потресена мајка наводи за Нову да проживљава пакао и да нема никаквих нових информација о нестанку ћерке.

„Тражимо сунце наше. Организовали смо потрагу, фокус нам је да није пала негде без свести, да се није повредила. Њен отац је ишао чамцима јутрос са леве и десне стране обале, људи иду пешке и гледају, кренули су људи и из Чортановаца да нам помогну..., каже потресена мајка и додаје да су приватним путем дошли до људи који су им дали увид у снимке са околних камера, али се на снимцима нигде није видела Ива.

Породица је по сазнању да је један момак, према сопственим тврдњама, видео Иву у Партизанској улици како се тетура тог јутра, успела да ступи у контакт са њим.

„Тај момак је сада отишао са мојим сином, Ивиним братом, код инспектора за крвне деликте, тек након што смо ми јутрос отишли да пријавимо да је дечко вољан да дође да прегледа снимке и да нам помогне. Дечко тврди да ју је видео, сигуран је. Био је на пумпи, сипао гориво и на семафору је видео девојку која по свему одговара мојој Иви. Сачувао је рачун, срећом, па знамо и тачно време када ју је видео“, каже узнемирена Аријана.

Она додаје и да се од како се Ивином брату јавила њена другарица јуче ујутро чим је нестала, читава породица активно тражи, али се плаше да то није довољно.

„Давид је за мање од 20 минута био на Официрцу. Видео је та четири момка, који су рекли да су 2000. годиште, али и да су видели да је Ива изашла из воде. Апеловали смо и апелујемо да нам се јаве, нема потребе да се плаше. Свака релевантна информација нам много значи“, каже уплакана мајка.

Аријана наводи да је њена ћерка дошла кобног дана после пет месеци напорног рада.

„По 13-14 сати је она била на ногама. Тог дана је била пресрећна, цео дан је скакутала што је дошла кући, што види брата и сестру, нас родитеље, али и што ће после толико времена бити са пријатељима. Молим вас, апелујте на све људе који имају било какву информацију, живимо у паклу. Тражимо сунце наше, без обзира колико је минорна чињеница, само да знамо да је изашла на обалу.“, каже уплакана жена.

Она се јавно обратила и својој ћерки.

„Ива, сунце моје, врати се кући сине, молим те, ако ово прочиташ. Ма шта год да је у питању, немој да те је срамота, сви те чекамо“, једва је изговорила неутешна мајка.

Мајка нестале Иве моли све који су били на журки на Официрској плажи да се јаве породици или полицији како би разрешили мистерију Ивиног нестанка јер им је, како каже, немогуће да нико није видео њихову Иву чак и да је била у води и купала се. Такође, апеловала је и да би било добро да што више људи који имају чамце, дођу на Официрац и помогну у потрази са Ивом.

Новосадској полицији је јуче ујутру пријављено да је Ива Балог нестала око четири сата. На поменуту плажу одмах су упућена полиција, али и рониоци Жандармерије који су се укључили у потрагу за овом Новосађанком.

(Курир.рс/Нова) Фото: Фејсбук

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

+

27.08.2023 17:40

Боже помози. Да је нађу живу и здраву. Ништа Није друго битно. Све се може ријешити. Из Бања Луке. Све најљепше жеље.

ОДГОВОРИТЕ