Бањалука: Тежак удес, повријеђен мотоциклиста

У бањалучком насељу Лазарево догодила се саобраћајна незгода, у којој је повријеђен мотоциклиста

Република Српска 25.08.2023 | 22:52
Бањалука: Тежак удес, повријеђен мотоциклиста

На лицу мјеста су полиција и Хитна помоћ.

Тренутно није познато стање повријеђеног.

Саобраћај је на кратко обустављен.

(БН)  Фото:Сцхренсхот/тwиттер

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Нена

26.08.2023 10:37

За 2 седмице одмора, колико смо били у Бањалуци, насе ауто је ударено 2 пута. Тотално несавјесни возаци,само се јос семафор постује. Вози се као на дивљем западу, а морам и то да споменем, да нам је цосак аута огребан на једном паркиралисту. И сасвим нормално, возац је једноставно додао гас и отисао. Право је цудо, да се сваки дан недесавају 100 удеса. И морам јос да споменем, када нам је ауто ударено први пут, код полицијског увидјаја, полицајац је коментарисао, да се сваки дан десавају удеси када ми странд долазимо на одмор. А, ми ниста криви, стајали на црвеном свјетлу на семафору и цовјек се закуцао у насе ауто. Па, се питам ста смо ми криви???????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па,није баш тако

26.08.2023 12:34

Јавашлук у саобраћају је на сваком кораку у БЛ,није спорно.Ја не желим рећи да Ви дивљате али зато већина гастарбајтера дивља и понаша се као Богом дани јер они мисле да за "фнфцен ојро" које су донијели из Ау или Де могу све да купе.Е,па не могу!Достојанство и културу, очигледно!!!

Name

Нена

26.08.2023 15:42

Надам се од срца да овај мотоциклиста се добро осјеца и да це брзо да стане на своје ноге. А, морам да одговорим на коментар од господје или господина " Па, није бас тако " . Као прво, мало сте се удаљили од теме, а друго ми смо сколовани, културни и достојанствени људи који немају потребу да за 50 € све то купују. Велики поздрав за Вас.

ОДГОВОРИТЕ