Нада Обрић открила чега се највише плаши!

Звезда народне музике Нада Обрић гостовала је у емсији "Пулс Србије" у разговору са водитељима открила је више о својим највећим страховима.

Забава 24.08.2023 | 17:35
Нада Обрић открила чега се највише плаши!

Позната певчаица је у разговору са водитељима имала толико разноразних животних искустава да све може да се обујми у једну књигу, за коју, како је рекла још увек није време.

- Живот ме није мазио. Живот ми је био веома интересантан. А знате, ја све што сам радила, или сам радила максимално до краја како треба, или се нисам упуштала уопште. Ако видим да ја то нећу знати, нећу моћи из ових разлога, ја се не упуштам у то. Ја рецимо о медицини не знам ништа и не желим да знам. Нисам онај YоуТубе доктор. Ни Гоогле доктор, хвала - казала је уз смех Обрић.

Открила је да се плаши електричара и струје:

- Ја не смем да гледам електричара, излазим из куће кад ми дође електричар да нешто поправља. Толико се бојим струје и не знам ништа. Али зато не постоји грађевински рад ниједан који ја са мајстором не могу да урадим и да разумем.

Ипак, након многих искустава у свом животу, не жели да пише књиге о себи:

- Постоје наравно у свачијем животу, постоје ствари које нису за јавност и ствари које не знају ни моја деца и ако не бих њих написала, ја не бих била искрена до краја. А да ја сад пишем књигу како сам ја најбоља, најлепша, најпаметнија... Ја сам читала пар књига које су писале моје колегинице, колеге и тако даље. Савршени и лепи, је ли тако? Немогуће је то. Ми смо само људска бића. И једна је Нада Обрић била на сцени, а друга је Нада Обрић била у кући са децом, са пријатељима, комшијама - рекла је Обрић.

Она је успела да раздвоји кућу и посао иако јој ни један ни други аспект није увек ишао према плану.

- Иимала сам један брак, па се развела, па имала други брак, па се развела. Имала, родитеље умрли су у јеку мог посла. Мислим, децу одгајила. То су данас зрели дивни, фантастични људи који су сад мене размазили. Паметни, апсолутно своји људи. Тако да тај неки императив у животу сам испунила. И сада пишем књигу да би се звало да сам написала књигу без тих детаља које су мени живот чинили. И значили тада много у животу. Ја то нећу - рекла је.

Nada ObrićФОТО: КУРИР ТВ

Многе ствари је сакрила и од саме себе:

- Наравно да сам многа сећања потиснула. Вероватно таква генетика ми је у питању. Те ружне ствари везане су за детињство. Само сам потиснула дубоко у себе. И нисам дала да ме то поломи, да ме заустави, да ме дезоријентише како год. Него сам се борила. Имам једну дозу тог позитивног ината. Јер инат може бити и негативан и позитиван. Негативно и позитивно да утиче на вас. Срећом, ја сам имала ту једну дозу позитивног ината. Е, нећеш ме сломити. Е, нећеш ме победити. И то ме гурало увек напред. Није више пута, него више десетина пута. Кажу и да је развод као смрт вољене особе. Али је буквално тако. Уопште небитно ко оставља - рекла је Обрић.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар