Ухапшене двије особе због напада на новинара

Полиција Брчко дистрикта је синоћ ухапсила двије особе које се сумњиче да су учествовале у нападу на новинара Мирзу Дервишевића, сазнају "Независне новине".

Република Српска 24.08.2023 | 14:57
Ухапшене двије особе због напада на новинара

Како сазнајемо, једна особа се сумњичи да је нападач на новинара портала Тимес.ба, док је друга ухапшена јер није одала идентитет нападача.

Наиме, једна камера је неколико минута након напада снимила аутомобил који се сумњичи да је учествовао у нападу на Дервишевића, и мушкарца који прича са особом у аутомобилу који је идентификован и ухапшен, али није хтио одати идентитет возача аутомобила, па је задржан у полицији.

Аутомобил је заплијењен.

"Друга особа која је ухапшена одговара опису нападача, али полиција још увијек нема довољно доказа да га за то окриве. Сада је све на тужилаштву хоће ли задржати те особе након 24 часа притвора, јер ако продуже притвор, полиција ће у том периоду доказати да је он нападач, а ако не продуже покушаће се све заташкати", навео је извор "Независних".

(Независне) Фото: фејсбук 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ха Ха

24.08.2023 15:21

Драга Полицијо, објавите му име и презиме и одмах ћемо сви знати да ли је тај лик у криминалним водама или није, није Брчко Чикаго ,свако о свакоме све зна , осим Полиције ,која јадна ништа не зна !

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

24.08.2023 15:38

Једино од Новинара чујемо истину. Много је лажи од Политичара неких.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Секи

24.08.2023 16:28

Бојим се да це провјерена тузилацка багра то све да затаска,ПРОВЈЕРЕНА БАГРА СМРДЉИВА

ОДГОВОРИТЕ