Весна Змијанац смршала после операције, али од наступа не одустаје!

Након пет месеци од када су јој уградили бајпас Весна Змијанац је наступала у Бугарској. Певачица је била расположена и жељна своје публике, али су сви приметили да је јако смршала.

Забава 23.08.2023 | 20:22
Весна Змијанац смршала после операције, али од наступа не одустаје!

Како преносе медији, њена ћерка Николија је љута на маму јер Весна сада жели да закаже што више наступа с обзиром на то да се осећа добро и хоће да се дружи са публиком.

- Николија јој је стриктно забранила да ради сваки викенд и рекла јој да једном у месец дана може да одржи наступ, више од тога никако јер је ипак она свеже оперисана. Лекари су јој рекли да годину дана мора да се строго чува и мирује, али певачица нема мира. Чим је стала на ноге и осетила да је добро одмах је рекла менаџерима да јој закажу тезге. Николија јој је објаснила да је за њено срце напорно да путује као раније, те да уопште није паметно да седи у затвореном простору пуном дима. Такође, сан јој сада доста значи и требало би да ноћу спава уместо да ради. Николија је уплашена да ће Весна тако да погорша своје стање и да може нагло да јој позли. Имале су недавно жестоку расправу, јер се Весна побунила и рекла да ће да ради онако како она мисли да треба, али се умешао и њен зет Реља и објаснио јој да Николија много брине и да не би требало да је секира. Весна им је тада обећала да ће да поведе рачуна и да ће умерено да ради, јер она најбоље познаје свој организам и тачно зна када му треба одмор - рекао је извор.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Весна Змијанац (@весна_змијанац_оффициал)

(Курир.рс/стар)

Коментари / 0

Оставите коментар