Марија Шерифовић поводом 20 година кријере најавила нови албум!

Певачица Марија Шерифовић обратила се својим фановима видеом на Инстаграм профилу поводом 20 година њене успешне музичке каријере.

Забава 23.08.2023 | 18:25
Марија Шерифовић поводом 20 година кријере најавила нови албум!

Врло емотивна, Марија се осврнула на све оно што је прошла, али се и захвалила фановима на безграничној подршци.

- Добри људи, да ли сте добро. Данас је тачно 20 година од како је изашао мој први албум и прва песма. Давно је била та 2003. година, ја сам тада била мали и безобразни идиот, прекрстила сам албум у "Најбоља". Након њега су се низале песме које и дан данас са мном певате. Доста је песама иза мене, радује ме да су остале, то је музика која траје. То ће бити увек мој пут, колико год будем имала гласа и жеље да се музиком бавим - рекла је Марија, па додала:

Marija Šerifović
ФОТО: АТА ИМАГЕС

- Хвала вам што сте заједно са мном пролазили кроз разне моје фазе. Како музичке, уметничке, животне, карактерне, психичке. Хвала вам што сте ту, што старите са мном. Седе су већ кренуле лагано. У нашим животима имају два најзначајнија датума, када се родите и када схватите зашто. Док се не роди Шерифовић јуниор ви сте до тада моје зашто. Хвала вам што сте посебни, што имам најдивнију публику, хвала вам што сте нормални. Моја битка није била нимало лака, није било лако бити другачији, на том разумевању вам посебно хвала. Потрудићу се да вам следећих 20 година буду једнако забавно као ових првих 20 и уједно да вам кажем да је албум готов, једва чекам да изађе првој недељи месеца октобра. Без вас Марија Шерифовић не постоји - рекла је Марија у видеу на Инстаграму.

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар