Ослобођен главни осумњичени за убиство Грка

Пре две недеље десила се несрећа у Грчкој када је Михалис Кацурис, навијач АЕК-а, избоден на смрт у тучи домаћих и хулигана Динама из Загреба.

Регион 22.08.2023 | 19:16
Ослобођен главни осумњичени за убиство Грка

Процес је у току, а последња информација говори да је човек који је гласио за главног осумњиченог пуштен на слободу.

У једном моменту су грчки портали објавили да убица није Хрват, већ навијач Панатинаикоса, клуба који је у братским односима са Динамом.

Ипак, сада се све променило и суђењем је утврђено да Грк уопште није ни био у Атини тог кобног дана, те је пуштен на слободу.

- Он се тог понедељка налазио у Кефалонији, а не у главном граду, и зато је ослобођен оптужби. Притом, истражитељ и тужилац се нису сложили да ли поменутом навијачу треба да се ограничи кретање, јер један сматра да за тим нема никаквих потреба када је утврђена невиност, док је други другачијег мишљења - наводи се.

Још увек није расветљен случај и све већи притисак јавности је да се пронађе убица Кацуриса, те су се надлежни органи и врх две државе, Грчке и Хрватске, укључио у овај случај.

Подсетимо, навијач атинског АЕК-а Михалис Кацурис (29) убијен је у понедељак 8. августа током језивих сукоба на улицама грчке престонице, када се догодила туча хулигана загребачког Динама и домаћег клуба.

(Курир)  Фото: Василис Ребапис / Еурокинисси / имаго спортфотодиенст / Профимедиа

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ЦХ

22.08.2023 19:57

Наћи ће неког грка па па га окривити само да не буде рват јер они су цвјецке и не смију бити окривљени. Видјело се по казни за Динамо да су заштићени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лош бизнис

22.08.2023 22:49

Пропустили прилику да се договоре са кримосом,за добру лову тај је био спреман бити 3 год у затвору,тамо се добро сналази

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

23.08.2023 09:34

У грцкој су велике казне или дозивотна нема 3 гофине зq убиство