Разбијена криминална група: Продавали украдена возила

Полиција у Србији је ухапсила седам особа на подручју Краљева и Лознице, а трагају за још једним осумњиченим, због сумње да су као дио организоване криминалне групе извршили више кривичних дјела, укључујући превару, прање новца, фалсификовање и прикривање, у неколико земаља Европске уније.

Регион 19.08.2023 | 15:20
Разбијена криминална група: Продавали украдена возила

Уоквиру полицијске акције, заплијењени су луксузни аутомобили, кампери и комбији. Особе које су ухапшене се терете да су крали возила на територији земаља Европске уније, затим их довозили у Србију, гдје су их модификовали у посебним гаражама и радионицама, након чега су их продавали и остваривали значајан финансијски добитак, саопћили су из МУП Србије.

Током претраге станова и радионица осумњичених особа, откривено је и одузето неколико десетина хиљада евра и значајне суме динара, илегално оружје и муниција, као и велика количина ауто-дијелова.

Такође, пронађени су уређаји за електронско модификовање идентификационих бројева на шасијама и моторима, као и већина фалсификованих докумената и лажних регистарских таблица.

(Клиx)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Вихор

19.08.2023 15:48

Браво за Српдку полицију од срца честитке .Са државом нема зајебанције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.08.2023 19:07

крали возила на територији земаља Европске уније, затим их довозили у Србију....Гранична полиција????? Браво колико си глуп!!!!

Name

Ехехе

19.08.2023 18:50

Цудо да нису крали по Русији, засто бас на мрском западу који се распада, пропада итд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја ја

20.08.2023 07:53

Они су то одузимали патриотски на мрском нам западу.

Name

мрга

20.08.2023 07:58

Све крадљивце треба оставити без прстију. Крађа је највећи злочин и гријех, поготово ако га чини лијен и неписмен.

ОДГОВОРИТЕ