Звуци блуза уз „Нектар“ и „Кољу и гробовласнике“

 Бањалучки брендови, „Нектар“ пиво и „Коља и гробовласници“  удружују снаге и доводе аутентичан звук блуза у Бањалуку. 

Република Српска 18.08.2023 | 12:26
Звуци блуза уз „Нектар“ и „Кољу и гробовласнике“

Култни кантаутор, врсни музичар, глумац, режисер и сценариста Никола Коља Пејаковић  заједно са својим бендом „Гробовласници“ наступиће 19. август у Бањалуци.

Концерт овог бањалучког умјетника биће реализован на најљепшој концертној локацији – тврђави Кастел, а подршку у релизацији ове идеје им је пружила Бањалучка пивара са својим „Нектар“ пивом. 

Познато је да је „Нектар“ пиво увијек уз добар звук, што потврђује и подршка бројним музичким манифестацијама и фестивалима, а овог пута подршка није изостала ни познатом бањалучком бренду „Коља и гробовласници“. 

“Бањалучка пивара са својим „Нектар“ пивом увијек је уз рок музику у циљу промоције развоја сцене, а  специфичан звук блуза се потпуно уклапа у ту нашу мисију. Драго нам је да имамо прилику да подржимо врсног бањалучког музичара попут Николе Пејковића и да бањалучки брендови „Нектар“ пиво и „Коља и гробовласници“, удруженим снагама, имају прилику да донесу препознатљив звук блуза на бањалучку сцену“,  поручили су из Бањалучке пиваре. 

Подсјећамо, овај изузетни бањалучки музичар на музичкој сцени је стекао статус признатог аутора већ са првим албумом „Мама, немој плакати“ из 2002. године, снимљеним под именом Коља и Смак Бијелог дугмета.

Након тога, услиједиле су пјесме попут „Хаљинице боје лила“ и „Ето, удаде се и ти за коња“ на подједнако изазовном другом албуму „Коља“ из 2009. године. Све је то пратио  трећи албум „Гробовласници“ из 2013. године.

Може се рећи да је свој статус код публике учврстио и одлично прихваћеним четвртим албумом „4 прста“, на којем су се издвојиле пјесме „Може мало сутра“, „Ала је леп овај свет“ који је урађен на основу стихова Јована Јовановића Змаја, а ту је и пјесма „Сваку ноћ је исти мрак“. 

Бањалучка пивара поручује да све посјетиоце и љубитеље „Нектар“ пива очекује много позитивне енергије и одлична забава уз звуке блуза бенда „Коља и гробовласници“, а цјелокупан угођај ће бити употпуњен аутентичним амбијентом тврђаве Кастел.  

(ПР)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Коља

18.08.2023 20:07

Је цовјек и умјетника каквог Бања Лука и не заслужује!! Сјајан у сваком смислу..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ркте

18.08.2023 21:41

Велики човјек Коља. Одличан музичар, умјетник и сама појава ....

ОДГОВОРИТЕ