Раскомадано тијело криптомилионера нађено у WЦ

У главном граду Бугарске, Софији, наводно је пронађено раскомадано тијело могула криптовалута, јавља Неwсwеек.

Регион 17.08.2023 | 11:10
Раскомадано тијело криптомилионера нађено у WЦ

Тијело пронађено у WЦ-у

Посмртне остатке Кристијана Пива (Цхристиана Пеева, 41), који је имао америчко и бугарско држављанство, пронашли су нагуране у WЦ-у водоинсталатери који су позвани да очисте зачепљени одвод, извијестио је британски Тхе Миррор.

Пив је дипломирао на америчком универзитету и изградио своје богатство кроз крипто улагања. Истражитељи вјерују да је убијен између 8. и 9. августа те да је убица Веско Валчинов (Весцо Валцхинов), којег је упознао прије шест година. Локални медији наводе да је убица убио своју жртву бучицом и изрезао тијело у купатилу прије него што је неке дијелове бацио у WЦ шкољку. 

Ухапшен још један мушкарац

Ухапшен је још један мушкарац, Константин Суботинов, који је наводно рекао полицији да је помогао убици сакрити дијелове тијела жртве тако што их је аутомобилом одвезао у софијско насеље Витосха, гдје је Валчинов ухапшен. Бугарски медији извијестили су да је Пив помагао Валчинову с крипто улагањима, сугерирајући да је убиство било мотивирано новцем. Неwсwеек је контактирао бугарско министарство унутрашњих послова за додатне коментаре.

Пив је други крипто милионер који је пронађен мртав унутар мјесец дана. Дијелови тијела Фернанда Переза Алгабе пронађени су у црвеном ковчегу баченом у Ингениеро Будгеу у Буенос Аиресу 23. јула након што је нестао пет дана раније.

Алгаба је на свом Инстаграм профилу истицао екстравагантан животни стил финансиран криптоулагањима. У ковчегу који је откривен налазиле су се Алгабине ноге и једна подлактица. Аргентински медији извијестили су да су дијелови тијела ампутирани, што сугерира да је ријеч о раду професионалца. Обдукција је показала да је жртва упуцана три пута прије него што је раскомадана.

(Аваз) Фото:Тwиттер

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

+

17.08.2023 12:22

Свако БОГАСТВО,.осим поштеним радом стечено. Проклето. Са 41 годину оде. Чему БОГАСТВО. Ето Није добро, лако се обогатити. Само да не дирају недужне људе. Између, себе, нека се лопови кољу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сејттан

17.08.2023 14:12

Сад је само крипто.

ОДГОВОРИТЕ