Тетка открива задње тренутке Низаминог живота

- Ту је била вриска, драма, тукао ју је... Шакама је ударао, ја сам плакала и дозивала помоћ. Када су изашли из куће, он је Низаму вукао за косу, е, то никада нећу заборавити. Она је стала насред пута и плакала је, погледала је у мене и рекла ми: "Помози ми, тетка." Ја јој нисам могла помоћи. Звала је, молила за помоћ - говори Памуковић-Вуковић и бризну у плач.

Босна и Херцеговина 15.08.2023 | 20:47
Тетка открива задње тренутке Низаминог живота

Не стишава се бура након бруталне ликвидације Низаме Хећимовић, коју је звјерски прошлог петка убио помахнитали Нермин Сулејмановић! Осим Низаме, Сулејмановић, који је у Градачцу сијао страх годинама, убио је и Ђенгиза и Дениса Ондера те тешко ранио Харису Ондер. Упуцао је и полицајца те Недима Памуковића, сина Зијаде Вуковић-Памуковић, Низамине тетке.

Зијада је ексклузивно за "Дневни аваз" проговорила о посљедњим сатима Низаминог живота те је у даху препричала драму коју, каже, неће заборавити до гроба.

Тражила заштиту

Зијадин муж Самир је у тренутку напада помахниталог Нермина био у Италији.

- Он је дошао, доље је на путу ауто паркирао. На главни улаз није могао ући. Испалио је неколико метака. Некако је успио ући у кућу и прислонио ми је пиштољ на главу вичући: "Гдје је" - говори кроз сузе Зијада Памуковић-Вуковић.

Низама се, када је схватила да је дошао, сакрила у собу Зијадиног сина Недима и закључала се.

- Ту је испалио метак, није могао одмах ући у собу. Обишао је око куће. Не сјећам се да ли је прозор био отворен. Успио је развалити врата и ући у собу у којој је била Низама. Мог сина Недима је ранио у ногу и истјерао напоље, ја сам са сином изашла напоље, звала полицију, плакала - препричава Зијада.

Нермин Сулејмановић је узео бебу и однио је до аутомобила. Вратио се у кућу по Низаму.

- Ту је била вриска, драма, тукао ју је... Шакама је ударао, ја сам плакала и дозивала помоћ. Када су изашли из куће, он је Низаму вукао за косу, е, то никада нећу заборавити. Она је стала насред пута и плакала је, погледала је у мене и рекла ми: "Помози ми, тетка." Ја јој нисам могла помоћи. Звала је, молила за помоћ - говори Памуковић-Вуковић и бризну у плач.

Каже да је Низама тражила заштиту и од полиције, и од суда, и од Нерминових пријатеља.

- Ја и сада дођем кући, видим њега на вратима с пиштољем и видим своје дијете крваво. Она се осјећала најсигурније код нас - каже Низамина тетка.

Ко је њему рекао гдје је Низама?

- Не знамо ко је, али знамо да је био у вези с полицајком (Џенана Селимовић, оп. а.). Не знам ни је ли она рекла, немам доказе, али знам да је била с њим. Лично сам чула кад јој је рекао да је с њом у вези.

Језива пријетња

Нермин је њој рекао, сваки пут кад изађем с њом, кад дођем кући, истући ћу те. Зато она није смјела више питати Нермина за њу. Она је имала неке њихове слике, па је Нермин то брисао, батинао је - открива нам Зијада Вуковић-Памуковић.

А онда нам је Зијада открила још једну шокантну информацију.

- У једној од свађа које су кренуле када је Низама сазнала за везу Нермина и полицајке он је њој рекао: "Прво ћу убити дијете. Ти ћеш то гледати, па ћу онда убити тебе, па ћу се онда вратити и убити све оне који су те подржавали" - препричава нам језиву пријетњу Зијада Памуковић-Вуковић.

Недим се опоравља од рањавања

Зијадин и Самиров син Недим, којег је у помрачењу ума ранио Нермин Сулејмановић, налази се у УКЦ-у Тузла.

- Били смо код њега у посјети. Добро се опоравља. Треба ускоро на кућно лијечење. Траума ће му, као и свима нама, остати за цијели живот - каже нам Зијада. 

(Аваз) Фото:  <спан цласс="италиц">Фацебоок

 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

+

15.08.2023 21:58

Каква лијепа Особа. Јадно њено дијете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.08.2023 23:48

Јесте лијепа била. А кад погледас њега, да се прекрсти цовјек с обје руке, ругоба. А криминалац. Ста је закљуцак?

Name

Xx

16.08.2023 07:36

Сто је имала са будалом посла требала се навријеме ријесит такве су зене

Name

Осло

15.08.2023 22:36

Ако је знала да це је убити и свака зена ако зна да це је муз убити листољ набавис у рокнес застиценог кримималца свако ко из страха за свој зивот треба да убије противника ако зивимо у криминалном друству гдје полиција стити и ради заједно са оваквим криминалцима орузије у руке и налред у самоодбрану да је имака фласици зиве соде поред себе и не оцекивано да му је сасула у оци могла је од њега маправити слепца и застити се .. градјани морају бити спремни да бране своје зивите када зивимо у нарко криминално злоцинацкој енклави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.08.2023 07:37

Ееее јесии будала,боље ги је да шутиш и некоментаришеш.

Name

За :Ре

16.08.2023 15:25

Бранис мафију и овде на порталу нецу да цутим нецес ми уста зацепити истинси као овај зликовац сауцесник ста мислис сто радис у полицији да мозес да убијас дилас дрогу и радис ста хоцес има и за тебе лијека и мад попом има поп злотвору злоцинацки јебо те милорад Додик који ти је дао пистољ и дозволу да прогањас градјане који другације мисле и казу неце ни васе зло вјецно трајати .иза свог злцина дроге убистава стоји ти ви људи иза власти.врати се у свону суму одакле си досао ја сам свој на своме .

Name

Ужас!!!

15.08.2023 23:27

Гдје је ту држава?!Постоји ли?!За кога постоји???

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБиХ

16.08.2023 09:42

Стварно не разумијем шта овако лијепе жене виде у овим набилданим мајмунима...

ОДГОВОРИТЕ