Фоча: Експлозија у породичној кући, двоје повријеђено

Од експозије која се догодила у породичној кући у општини Фоча тешко су повријеђена два лица из Београда, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

Република Српска 14.08.2023 | 12:59
Фоча: Експлозија у породичној кући, двоје повријеђено

У саопштењу из фочанске Полицијске управе се прецизира да су усљед експлозије у суботу, 11. августа, тешке повреде задобила лица чији су иницијали Н.Г и Б.Г. из Београда, док је у просторији куће наступила материјална штета.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње који је констатовао да нема елемената кривичног дјела.

У данашњем саопштењу фочанске Полицијске управе наведено је да је полицији у суботу, 11. августа, у 17.35 часова пријављена експлозија у породичној кући на подручју општина Фоча.

"Полицијски службеници су извршили увиђај и констатовали оштећења настала услед дејства експлозивне направе, те том приликом нису пронађени њени трагови или дијелови", истиче се у саопштењу Полицијске управе. 

(Срна)  Фото:МУП РС/Илустрација

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Брат

14.08.2023 13:16

Све се то десило у петак,а не у суботу јос једна велика Лаз!У Фоци полиција све затаскава и лазе кад је њима у инересу!Ово је срамота и брука!Мозете питати екипу из дома здравља кад се десило?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта је ово?

14.08.2023 14:17

Експлодирала направа а нема трагова. Како је и то могуће? Каква направа је то у питању?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало

14.08.2023 15:34

Да ли је још икад ико извршио овакав увиђај? Направа експлодирала и што шта оштетила чак и повредила и није оставила никакав траг или дијелове. Ко се овдје брука полиција или паметни текстописац?

ОДГОВОРИТЕ