Наређена велика истрага убистава у Градачцу

Истражни тимови Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона по налогу и под надзором Кантоналног тужилаштва у Тузли обављају обимне оперативне и истражне радње које се односе на догађаје прије, током и након троструког убиства и покушаја убиства три особе у Градачцу.

Босна и Херцеговина 14.08.2023 | 10:26
Наређена велика истрага убистава у Градачцу

Како наводи портпарол Тужилаштва ТК Адмир Арнаутовић, у одређене провјере су укључене и друге полицијске агенције.

– Полицијски истражитељи обављају детаљне истражне радње и раде на документовању различитих сегмената везаних за споменуте догађаје, а Тужилаштву још нису достављени појединачни извјештаји и пратећи материјални докази – истиче Арнаутовић.

До достављања извјештаја и материјалних доказа, њихове анализе и доношења тужилачких долука, Тужилаштво није у могућности и не може износити у јавност било какве детаље и информације о свакој појединачној провјери и истражној радњи које се обављају.

– Нарочито не можемо и нећемо одговарати на различите непровјерене информације и сензационалистичке објаве појединих медија и на упите везане за такве објаве које наносе немјерљиву штету друштву у цјелини и самом даљем току истраге – прецизирао је Арнаутовић.

Данас ће се одржати састанак оперативне истражне групе тужилаца и овлаштених службених особа агенција за провођење закона и договорити даље смјернице у расвјетљавању свих околности које су претходиле и које се односе на споменуте догађаје.

Такође, данас ће се одржати састанак Канцеларије главног тужиоца и менаџмента Управе полиције МУП ТК на којем ће се оцијенити и анализирати поступање институција у вези са пријављеним кривичним дјелом насиља у породици поводом конкретног случаја, као и осталих случајева насиља у породици и других облика насилничког понашања.

(Клиx) Фото:Клиx

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

јад и чемер

14.08.2023 10:38

И шта ће открити? Нермин није крив, ни полиција . Ко остаје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

14.08.2023 10:54

Је све радено позакону неби досло до овакве трагедије,сада је касно и дзаба преузимате све да расвијетлите ко је све заказао кад надлезне институције нису реагове како би требало у таквим слуцајевина реаговати

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Да

14.08.2023 16:56

сад се води процес против судије сто није одредила забрану овом монструму.Ал хајди реално да видимо ста би то тацно знацило.Он је крену да је убије и никакав судски папир га не би одвратио.Ресње је било ставити га у затвор на вријеме.Сад је касно за све и сто је најгоре ниста се неце промијенити у друству. Јер ови сто као истразују вецином су умијесани.Не мозе се око дана залости усагласити а камо ли веци проблем.

Name

за Да

14.08.2023 21:17

У сваком слуцају је тако,!! Да су институције радиле и да Раде по закону Да се ,Не би много тога, било и било би спасено много Људских зивота али Муп,Судије,тузиласфва, и комплетан Систем је КРИМИНАЛАН,..Судија је овдје заслузила ?????????,и да се никад Висе не Врати у Судијску дворану и тогу,једино као ОПТУЗЕНА За сауцс ик у убиству.МАXСИМАЛНА КАЗНА ЗАТВОРА

Name

Истразите

14.08.2023 11:28

Пљацку униставања предузеца

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

14.08.2023 11:46

ТУЖИОЦИ СУ НАЈВЕЋА МАФИЈА,ОНИ САРАЂУЈУ СА КРИМИНАЛЦИМА, СВЕ САМИ ШЉАМ ЉУДСКИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Т39842288

14.08.2023 12:13

Крива је полиција што није реаговала одма на њезин позив а знали су каква је будала био и већ био у затвору, и опет је крива полиција што је одала локацију од жене

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

14.08.2023 12:31

Систем је заказао. Систем је дозволио убици да оде овако далеко. Систем ће и сутра заказати на неком новом случају. Мора се мијењати систем. Не само мијењање закона него санкционисање свих оних који не раде посао за који су плаћени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власник теретане

14.08.2023 13:36

Испитајте власника теретане гдје је убица и наоркоман радио. Јел мислите да није за њега радио и диловао?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицан цовјек

14.08.2023 14:11

Ко год се огријешио о закон и помогао да додје до оваквог монструозног убиства треба да дебело одговара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгана

14.08.2023 15:45

Наравно да треба истражити и казнити а пре свега нешто променити да се ово не понови. Јесте ви људи нормални? Човјек је убио жену и све снимао, оставио своје дете у крви мајке њене. Ста треба да се деси да сви устанете на ноге? Срамота да није у читавој Босни дан жалости. Срамота велика. Овде нема Србин Муслиман Хрват.. сви смо људи и показимо на време да имамо још људскости. Једна мајка и супруга

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прасеци

14.08.2023 23:54

А каква то истрага јос постоји ако није велика? Замислите назив “Покренута мала истрага”. Опет лоботомија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

15.08.2023 11:42

Само трошење народног новца за истрагу. Нема смисла, животи се не могу вратити

ОДГОВОРИТЕ