Полицајка открила убици гдје се налази Низама Хећимовић?

Тужилаштво Тузланског кантона провјерава наводе да ли је полицијска службеница МУП-а ТК, Џенана Селимовић открила локацију троструком убици Нермину Сулејмановићу гдје се налази његова невјенчана супруга Низама Хећиимовић коју је брутално пребио, затим уживо на Инстаграму убио.

Босна и Херцеговина 13.08.2023 | 15:25
Полицајка открила убици гдје се налази Низама Хећимовић?

Према информацијама "Аваза", локацију је, а што утврђују и МУП и Тужилаштво, наводно открила службеница Селимовић о чему је истог дана одмах МУП ТК обавијестио поступајућу тужитељку.

Уколико се покаже тачним, а све информације говоре да је тако, ријеч је о скандалозном чину.

Како је портал "Аваза" већ објавио, Зијада Вуковић Памуковић, тетка убијене Низаме, казала је да је она била код ње седам дана са дјететом прије него што ју је Сулејмановић пронашао.

"Седам дана је била код мене, осми дан су издали локацију, осми дан је сазнао гдје се крије", рекла је жена, која тврди да је само полиција знала мјесто на којем се Низама скривала.

Потом је наставила:

"Низама се жалила да има проблема и зато је и побјегла код мене са дјететом од тог насилника" каже скрхана тетка трагично преминуле жене.

Подсјећамо, Нермин Сулејмановић у петак је у крвавом пиру убио три особе. Убиство невјенчане супруге Низаме Хећимовић преносио је уживо на Инстаграму. Свој крвави поход је наставио на улицама Градачца, гдје је убио оца и сина Џенгиза и Дениса Ондера, а ранио Харису Ондер. 

Сулејмановић је ранио и полицајца Хусеина Которића и то испред полицијске станице у Градачцу, као и грађанина Недима Памуковића.

(Независне новине /фото: Фацебоок)

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

Др

13.08.2023 15:44

Као сто рекох види се ко је крив и онда се цуде сто је народ луд па морају бити болесни кад имају примјер од оних који треба да бране правду и закон . Пријавис неког и он сутра сазна да си га пријавио наравно да људи окрецу главу суте и сто виде не виде. Гледају своја посла сто се казе а то је атмосфера гдје лудаци ницу ко пецурке после кисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рада

13.08.2023 15:53

Чему се чудимо? Па више од 20 година, полиција, тужилаштво, судови, СИПА, центри за социјални рад, школство, здравство, локална управа, министарства, владе, не функционишу како треба. То су криминализоване институције, нестручне, корумпиране, политизоване, са страначким послушницима и муфљузима. Е када се деси злочин и пропусти, онда схватимо да су политичари мафијаши довели институције до нефункционалности, дакле распале су се од корупције и нестручности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леми

13.08.2023 16:25

Ово је пресмијесно,полиција једина знала гдје се ова несрецна зена крила,умјесто да су овог монструма ставили у затвор на 40 год,а зена да дисе пуним плуцима и узива у зивоту.Е моја полицијо,дрзаво,закоње и безакоње...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

13.08.2023 17:36

Срамота.Бог нека казни онога који је то учинио?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

13.08.2023 17:40

Да ли је неко толико глуп да незна да је сва полиција повезана са криминалцима. Неки се полицајци продају за руцак а богами неки за дебеле коверте. Сви знају у сваком мјесту ко дилује дрогу,ко сверцује цигаре и остало,ко пљацка по куцама...али они сједе са њима и узимају рекет. Сами смо бирали и изабрали да владају највеци лопови и криминалци. Кад покраду паре од народа онда це нам вадит бубреге и продават.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Министар

14.08.2023 12:13

Главни мафијаш, а да не буду обични полицајци

Name

Мирко

13.08.2023 18:28

Страшно, љепотица била. Шта то човјека натјера на тако нешто ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Мирко

14.08.2023 10:37

Тако је, ЉЕПОТИЦА, значи могла је бирати "штребера", љекара, професора, информатичара, и данас би била жива, али овај је из неког разлога био веће "мушко" у њеној глави, а и има већи "углед" у нашем "друштву", то јест оном што нам је од друштва остало на овој СПРЖЕНОЈ ЗЕМЉИ

Name

СИПА

13.08.2023 22:24

...је огромно зло које је инсталирано од стране УСА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре сипа

14.08.2023 11:09

'ајде не политизирај и не демонизирај. Шта је било у Црној Гори, Србији?

Name

РЕ СИПА

14.08.2023 11:36

Да, да, било би пуно боље да све контролише Додиков пијун, па у Бањалуци су убили Давида, није била СИПА ту...

Name

зеља

14.08.2023 07:09

Е ово је стварно да се цовијек запита докле висе. Полиција умјесто да стити, даје овакве инфо и постају сауцесници крвавог цина , и ниста се не разликују од манијака који је поцинио масакр. Трауматизовао јадну бебу за зивота. Свака вам цаст болесни народе кад бирате бахате па онда они окупљају овајве манијаке да им слузе као батинаси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XОXО

14.08.2023 07:27

Чиста спрега Власти и Криминала док су ови људи на власти напретка нема

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миладин

14.08.2023 09:11

Какво нам је школство, енормна корупција, вјерски великодостојници огрезнли у златољубље, телевизија..... добро ишта икако и функционише.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тужно и жалосно

14.08.2023 17:18

Информације,цуре није ово први пут да неко из полиције одаје податком,и угрожава сигурност других.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.08.2023 19:39

Градачац је мало мјесто. Не знам како би се неко и сакрио. Дјевојке морају добро отворити очи када бирају младиће. Постоје мушкарци којима ни родитељи ни држава не могу ништа. Замислите да ли би Цеца Аркану могла одвести дјецу. Друштво је такво да никога није брига за туђе проблеме. Социјални радници, омбусман, полиција, судије које суде по налогу моћника, гледају како да иду кући у три. Њих уопће није интересовала ова жена. Лицемјерно је сада правити окупљања. Свако у улици има бар једну жртву насиља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маре

15.08.2023 11:01

Нема везе, ако ни мог коментара, словенци и западне к. ми прате телефон 24 сата, тако да су прецитали, ха ха, једино ста видим, да нисте јос свободни, јос вас дрзе запад у рукама, ал добро, боље сте него сте били пре, надам се да се освободите од зликовца, ајд срецно

ОДГОВОРИТЕ