Правите се поштени, а чепркате да нађете снимак...

Профил @њезванова на друштвеним мрежама прати неколико стотина хиљада људи, а иза њега је Наташа Гардашевић-Ковачевић која је указала да велики број људи на Балкану има дупле аршине и да су њу многи "поштени" осудили што је објавила видео на којем се види да доји дјецу, но исти ти "поштени" онда на интернету траже снимак убиства из Градачца.

Регион 13.08.2023 | 12:34
Правите се поштени, а чепркате да нађете снимак...

"Деси се убиство, фемицид, деси се да жена буде убијена, која је пријавила породично насиље. Деси се да та жена буде убијена у лајву, на друштвеној мрежи и да та мрежа уклони тај садржај због насиља. Хиљаду пута смо говорили да се не треба понашати сензационалистички кад су те ствари дешавају, знам да инспирише на слично или исто. И ви у таквој ситуацији чепркате да нађете снимак, да видите, јер то је за вас сензација како је један лудак, јер знамо да је одсуство емпатије психопатологија, да ли је афекат или шта, убио је своју жену пред дјететом и убио путем још неке људе... И ви чепркате да нађете снимак, да видите како се то десило јер је снимак макао Инстаграм прије него што сте успјели да га видите", навела је она уз опаску:

"И ви ми се онда нађете поштени кад ја избацим слику гдје тандемски дојим двије бебе с превасходном намјером и циљем."

Додаје да су људи на Балкану врло склони да имају дупле аршине.

"Прати ме 200.000 људи на Инстаграму, у Црној Гори само 13 посто жена доји, да охрабрим оне жене јер дојење је генерално јако тешко и захтјевно и ви се нађете поштене како је то један интиман чин, а овамо тражите да видите како је човјек убио жену. Е, у томе се огледа ваш модерни персоналити и огледа вам се ко сте. Људи на Балкану су врло склони да имају дупле аршине и да се праве поштени или на туђи рачу или док их неко гледа. Кад се угасе свјетла онда тражите снимак гдје је човјек убио жену", навела је црногорска инфлуенсерка.

(Аваз) Фото: Анадолија/Инстаграм

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Ропе

13.08.2023 13:27

Ста оцекивати од сељацина?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

13.08.2023 13:53

Назалост дијете драго али то је стварност! Сто је јос залосније изгледа да нам нема спаса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оли

13.08.2023 13:53

Дјете треба дојити кад гид и гдје треба али снимати то...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца

13.08.2023 14:19

Тако је,мала. Само оштро са будалама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не Контам

13.08.2023 14:39

Зашто осуђивати жену,зато што је јавно објавила снимак како доји своју властиту дјецу ? Дојење је поседан чин, није то порно филм, како мисле ови изопачени умови !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

13.08.2023 19:05

Права'мајка,зена,домацица...Особа која дрзи до породице,до муза,до Дјеце,нити има те друствене'мрезе,нити се бави таквим тривијалним глупостима.То је исто као кад непостен цовјек цијели зивот убиједјује околину у своје постење.Дојење,мајцинство и уопсте Зенственост,је узвисена'ствар и нема убиједјивања око тога,а ни објављивања'на тим назови друственим мрезама,гдје нема каквих нема,,,па послије кад имас проблем,кад ти породица има проблем,кад немас своју интиму и свој зивот,ради будала који те прате',,,јој,дрзаво помази.Срам те било,ДОЈИ ДЈЕЦУ, ТО И ТРЕБА ДА РАДИС И ТО ЈЕ СУПЕР,А МАНИ СЕ ТЕЛЕФОНА И ФБ.

Name

Ха Ха

13.08.2023 22:39

Симо пријатељу, ја сам старији човјек, што би рекли имам неког животног искуства, могу ти рећи само једно, сваки пута сам најебао од "поштених људи и оних који држе до морала", а никад нисам најебао од оних "изопачених, који псују, галаме и не држе до морала" !

Name

ако не контас.....

13.08.2023 22:42

па природни су онда сексуални односи и њих треба објавитида би брацни парво били мотивисани на кекс... Глупа ти је изјава... него она да је иколико озбиља супруга мајка она се неби бавила друственим мрезама... али данас је западна вриједност демократски све дозвољено...

Name

13.08.2023 20:13

Потпуно се слажем са изјавом о "дуплим аршинима".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прасеци

14.08.2023 01:55

Прати те 200.000 људи јер показујес сисе, друствене мрезе и такви профили не вриједе ниста без сиса и гузица, то их покреце. А сад ти испадни фина и едукативна, ако престанес показивати сисе нецес имати ни 500 пратилаца, јадно за једну маму. Дјеца це испасти дивна, нароцито када одрасту па виде мамине сисе “Ливе”, ма браво! Ти некога критикујес?

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

15.08.2023 12:52

ни ти ниси добра с главом ако ћемо право, ко ти брани да дојиш дјецу, али неприлично је под број један дјецу стављати на друштвене мреже...а још неприличније градити популарност и бизнис на дјеци.

ОДГОВОРИТЕ