На весељима се пењем на сто и то није све

Пјевачица Рада Манојловић испричала је пар ситуација које су је задесиле на весељима на којима је пјевала.Тако се, по сопственом признању, са гостима ваљала у блату, али и пјевала на столу, преноси Блиц.

Забава 12.08.2023 | 19:08
На весељима се пењем на сто и то није све

– Ваљала сам се у блату једном приликом кад сам пјевала на једном весељу, ту негдје око Смедерева, у једном селу. Све је било у реду кад смо стигли, разапет је био шатор, међутим, у међувремену је почела да пада киша и направио се хаос. Нисам тада још била у “Звездама Гранда”, газда раширио неко ћебе да се сви ту поредамо, али то се све натопило водом. Кад су гости већ сјели онако у весељу под гасом, хајде да сједнем и ја! Немам ја тај проблем, ја сам дјевојка из народа. Хтјела сам да се направи добра атмосфера и сви смо се добро испрљали – објашњава Рада, па наставља:

– Наравно, нико од мене на тезги није тражио да се ваљам по блату, мене је само понијела атмосфера. Свакако сам имала ствари да се пресвучем, нећу покисла да пјевам, то су весеља која трају по цјели дан.

– Пењала сам се редовно на столове и, право да вам кажем, мени је лијепо. Кад се попнем на столицу и кад неком госту отпјевам пјесму, а он ме части, њему је то севап, што се каже. Треба знати с људима, зато ја увијек гледам са свима да сам добро, да удовољим и знате, кад тако поступате, има посла. Увијек ће неко да се сјети да вас опет позове на прославу, вјенчање… Зато подржавам све колеге које за бакшиш удовољавају гостима – каже пјевачица и додаје:

– Што се Ђанија тиче, знам да се подигла велика прашина што је наводно пио алкохол из ципеле на тезги. Ја то подржавам! Немам ништа против, он је за те људе испао цар и вјерујем да је добро зарадио. Не вјерујем ни да је ципела била прљава, вјероватно су се договорили да се направи фора и то је све.

Нисам чак бјежала ни од гостију за које видим да су пијани до даске. И таквима сам прилазила, испоштујем, загрлим и отпјевам неку пјесму коју хоће на увце. Кад тако човјек поступи, сигурно неће да буду агресивни, ломе и бију се. То препоручујем и свим мојим колегиницама. Треба, драге моје, мало више да пјевате под шатором – рекла је Рада.

(<спан стyле="цолор: #3598дб;">Српскаинфо/ФОТО: МИЛАН ИЛИЋ/РИНГИЕР)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Звали су ме каљава Рада

12.08.2023 19:59

Какав диван примјер образоване и успјешне особе,прави узор младима!Такве дивне примјере срећемо често у политици а Бога ми и у здравству па кад нам загусти,можемо гатати у пасуљ и молити се свевишњем.

ОДГОВОРИТЕ