Грчка полиција: Нађени крвава одјећа, ножеви...

Грчка полиција огласила се новим саопштењем у вези са дешавањима од понедељка у Атини.

Регион 09.08.2023 | 21:45
Грчка полиција: Нађени крвава одјећа, ножеви...

Реч је о тучи у којој је убијен навијач АЕК-а Михалис Кацурис.

После детаљне истраге, полиција у Атини издала је ново саопштење.

"Полиција је око 22.55 добила информацију да се у Атини појавило неколико аутомобила с хрватским таблицима које су означене као потенцијално опасне. Навијачи су возила напустили на жељезничкој станици и тамо се почели окупљати, а убрзо су са станце стигли и навијачи АЕК-а".

"Одмах након тога избио је бруталан сукоб. Обе стране су бацале бакље и користиле све врсте оружја које су им биле доступне. Полицијске снаге су успеле брзо да реагују и прекину сукоб те растерају већину навијача, а тројица су одмах ухапшена. Недуго после тучњаве полиција је ухватила још једну особу, од раније познату као припадника навијачке групе која подржава грчки Панатинаикос.

"На лицу места су нађени крвави делови одјеће, празне стаклене боце, два ножа с оштрицама од осам и девет центиметара, а на једном је било и трагова крви. Осим тога, пронађена је летва кроз коју су забијени ексери како би се користила као оружје. Она је такође била крвава, као и још један комад дрвета који је пронађен. Такође су пронађена једна метална цев од 180 центиметара и један камен с траговима који изгледају као крв", стоји у саопштењу.

(Б92)  Фото:Профимедиа

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Спорт или шта

09.08.2023 23:41

Како су се опремили, види се да су дошли да навијају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Охо

10.08.2023 12:18

Ма доживотна робија том хрватском смећу,,

ОДГОВОРИТЕ