Кобна рана: Детаљи убиства навијача АЕК-а

Грчка је остала у шоку послије трагичних инцидената, које су изазвали хулигани загребачког Динама "Бад Блуе Боyси", а у којима је живот изгубио навијач АЕК-а, Михалис Кацурис, а познати су и детаљи убиства.

Регион 09.08.2023 | 11:42
Кобна рана: Детаљи убиства навијача АЕК-а

Несрећни младић је подлегао повредама, након што је убоден ножем у предјелу рамена, а грчки медији дошли су до језивих детаља сукоба.

Како се наводи у тексту, Михалис је од раног поподнева био на стадиону “ОПАП Арена” у Новој Филаделфији, гдје је дошао како би купио карту за меч и видио се са пријатељима.

Остали навијачи, били су око стадиона од 19.00 часова, и то након позива вођа навијача да чувају стадион, јер су обавјештени о доласку "Бад Блуе Боyса".

"Несрећни момак је сједио у кафићу у близини стадиона око 23.00 часа, када се појавило око 150 неонацистичких хулигана загребачког Динама. Покушао је да побјегне, када је налетио на 'чопор' убица. Тада је задобио смртоносну рану на руци, која је погодила артерију, што је резултирало неконтролисаним крварењем, а касније је установљено да је имао и модрице на лицу и глави. У свједочењима се наводи да је рањен ножем типа 'карамбит', закривљеним ножем налик оном којим је убијен и Алкис Кампанос" наводи се у тексту једног грчког портала.

Такође, наводи се и да полиција интензивно ради на откривању тачне локације убиства, како би могли да дођу до евентуалних снимака видео надзора и потенцијалних свједока, а сумња се да се убиство десило у улици Смирни, наводе агенције.

(Агенције) Фото: АЕК Атена

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

А

09.08.2023 15:49

Ма све их по 20г, затвора све 150 , а убица дозивотну па нека и следеци се припреме на такве казне , па изволите.!!! Насилници се само са великим затворским казнама могу зауставити!!!

ОДГОВОРИТЕ