Одговараћете за пљачку града, то вам обећавамо

- Поред свих ресурса које има Нови Град, под овом влашћу је одавно на кољенима, па тако и наш највећи бисер – Кеј.   Раскопан, блатњав, разваљених клупа, са кабловима који вире, без освјетљења. Порука из Библије, да се бисери не бацају пред свиње, у потпуности је примјењивана нашу ситуацију – каже Јанковић.

Република Српска 03.08.2023 | 21:11
Одговараћете за пљачку града, то вам обећавамо

 - Прецијењена јавна набавка радова на реконструкцији расвјете на кеју у Новом Граду је у очитом застоју. За то вријеме   Новљани газе по рупама, запињу за каблове и уземљења, гледају те прескупе стубове расвјете, која не свијетли. И то у сред љетне сезоне, па се можемо „похвалити“нашим гостима како имамо експедитивну локалну власт,  која се труди да туризам поднигне навиши ниво – рекао је предсједник Општинског одбора ПДП-а Нови Град и члан Главног одбора странке Александар Јанковић.

Истиче да су ранији расвјетни стубови уклоњени, однесени, а судећи по пракси локалне власти врло вјероватно и негдје добро   уновчени, јер се радило  о  квалитетним челичним стубовима набављеним прије 2000. године, кроз пројекат Европске Уније.

- Поред свих ресурса које има Нови Град, под овом влашћу је одавно на кољенима, па тако и наш највећи бисер – Кеј.   Раскопан, блатњав, разваљених клупа, са кабловима који вире, без освјетљења. Порука из Библије, да се бисери не бацају пред свиње, у потпуности је примјењивана нашу ситуацију – каже Јанковић.

Јанковић наглашава да има само једну поруку за локалну новоградску власт: - Мораћете положити рачуне за сваки украдени фенинг, кад – тад.  Могли бисмо набрајати вашанедјела до сутра, али Кеј вам не можемо опростити. Наши преци су га у три наврата током 20.вијека градили да нас штити од високих водостаја ријеке Уне. Али од вас се није  могао сачувати. Одговараћете за пљачку и уништавање овог града, то вам обећавамо! – поручио је Јанковић.

(БН) Фото: ПДП

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Милан

03.08.2023 21:31

Де да чујемо какве ресурсе има Нови Град !? Ајд кажи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

03.08.2023 23:14

Основни је туристицки потенцијал и прелијепа Уна која је дар од Бога. Огроман потенцијал лези у старим халама фабрика које зврје пусте. Људи које нам је ова власт отјерала са родне груде су потенцијал који би својим повратком препородио Нови. Има тога зар не ботино... не одговара ниста сто је против владајуцег резима. Де стави прст на цело и муцни главом цуцес одјек.

Name

Ре

04.08.2023 06:29

Има одлагалиште нуклеарног отпада каквим се мало ко у свијету може похвалити. Овим путем позивам комплет народну скупштину у обилазак исте заједно позиција и опозиција, да се држе за рукице и наравно без заштитне опреме. Дисати пуним плућима !!!

Name

Ре

04.08.2023 07:44

Де ти нама кази какве ресурсе има Дрвар. Знамо да је добар за одлагање медицинског отпада из Италије у пандемији Цовида ...

Name

Арса

03.08.2023 22:12

Па треба гурнути лову у џепове истакнутих секташких активиста из града а биће нешто и за Милокрада.Тендери су ужа специјалност секташа па ни тај сметати Дрљача неможе да одоли томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нови Град

03.08.2023 22:28

Све што је написано 100% је тачно. Нови изгледа као Чернобил, раскопан и блатњав, пуст, без људи. Само црвени лешинари облећу око остатака бившег града, да га потпуно докусуре. Задужен град, без привреде, са огромним бројем запослених у администрацији. А ту је и радиоактивни отпад који пријети а новска власт се прави мртва по налогу врховног шефа. Туга и жалост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соња

03.08.2023 23:17

Добро да не купих котловницу. Сад нико не би могао да придје од ових радова... Е мој Миско..

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЦХWЕИЗ

04.08.2023 06:40

ДОДИК је извор, ЗЛА,пљацке,4 мијарде еура, имати у кесу, говори о његовом карактеру, земљи где људи умиру немају лијек купити,САТАНА у српском народу,постеним,не оне из секте СНСД,

Name

Твртко Загонџија

04.08.2023 05:44

Нови Град ради и Лакташе гради. Најљепши град у Крајини претворен у ругло , гради гдје ко хоће и колико хоће. Битно је само да си у дилу са сектом. Сваки начелник стекао по пар станова кућа и скупоцјених аута...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

04.08.2023 09:51

Одличан коментар

Name

ВГ

05.08.2023 18:59

Не бас сваки нацелник, али вецина. Ипак нису сви радили на запосљавању родбине, синова и кцери, кумова, прика и прија; запосљавали су се некад и људи по струцности, по закону, смањили троскови и запослени по канцеларијама. Али ко то јос памти... И тај је за Вас такве "лопов"!!! Једном немој изаци неком у сусрет кад се не мозе, а прије тога си милион пута помогао, дзаба све - нигдје те горег нема. Сто се тице "копања и Т. Горе, ријесице се и то питање у задњи цас, али млади/младји људи су отисли и одосе одавде, "дјеце нестаје из скола, а породице нестају из села/града".

Name

Кајганиц Поткивац

04.08.2023 07:01

Обецање лудом радовање!

ОДГОВОРИТЕ