Познати глумац се унаказио операцијама, не личи на себе!

Холивудски глумац Силвестер Сталоне недавно је усликан са својим братом Френком Сталонеом и пријатељем у ресторану на Беверли Хилсу.

Забава 02.08.2023 | 18:35
Познати глумац се унаказио операцијама, не личи на себе!

Акциони глумац је снимао сегмент за свој ријалити шоу 'Породица Сталоне', а на папарацо фотографијама славни глумац изгледа непрепознатљиво.

 
Silvester Stalone
ФОТО: ПРИМЕПИX / БАЦКГРИД / БАЦКГРИД УСА / ПРОФИМЕДИА

Чини се да је Сталоне годинама постао зависник од естетске хирургије и очигледно жели да заустави старење, али уместо да обезбеди млађи изглед, успео је само да уништи лице.

Иначе, славни глумац и његова 25 година млађа супруга Џенифер Флавин недавно су уживали у италијанском летовалишту Порто Черво, а сви су приметили да је разлика у годинама између њих све очигледнија.

У лето прошле године цео свет је изненадила вест да се Силвестер Сталоне и његова супруга разводе после 25 година брака. И таман када су сви почели да очекују огорчени развод и борбу за милионе, пар се помирио и сада су заљубљенији него икад.

- Са тугом морам да саопштим да сам после 25 година брака поднела захтев за развод од свог супруга Силвестера Сталонеа. Иако више нец́емо бити у браку, увек ц́у ценити 30+ година везе коју смо делили и знам да смо обоје посвец́ени нашим прелепим ц́еркама. Тражим приватност наше породице док идемо даље - рекла је Џенифер када је поднела захтев за развод.

(Курир.рс/Сторy.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар