Милић Вукашиновић добио животну битку али још трпи ужасне болове!

Милић Вукашиновић некадашњи бубњар "Бијелог дугмета" и аутор многих евергрин хитова фолк музике, претходних је дана забринуо читаву јавност када је попут бомбе одјекнула вест да је завршио у Ургентном центру.

Забава 02.08.2023 | 16:38
Милић Вукашиновић добио животну битку али још трпи ужасне болове!

Милић се тада, након вишенедељне агоније, јавио лекарима који су након ултразвука утврдили да му је потребна хитна операција анеуризме на нози. У међувремену, Вукашиновић је оперисан, те је пуштен на кућно лечење.

- Управо сам дошао са превијања из болнице. Одмарам код куће са мојом Сузаном. Боље сам, али опоравак је тежи због мојих година. Рана ми је стравично дубока, огромна је. Имао сам анеуризму на левој бутини увећану пет пута. Операција је трајала четири и по сати. Распрорили су ме, цела бутина ми је разорена да би ми уградили вештачку вену. Умро бих за два минута да нисмо реаговали на време. Још сам у језивим боловима јер је све још свеже.

- Опоравак ће трајати дуго. Ја сам код куће и нигде не идем сем код лекара на контролу и превијање. Биће ми потребно најмање два месеца након скидања конаца да се мој организам опорави. Иза мене је претежак период у животу.

Milić Vukašinović
ФОТО: КУРИР ТВ, АНА ПАУНКОВИЋ

Вукашиновић је на јавној сцени присутан више од педесет година и може да се похвали пријатељствима која трају и по неколико деценија.

- Помогли су ми многи. Бројни људи и моји велики пријатељи са естраде. Први је у помоћ притекао Рака Марић, за њим и Перица Стојановић. Бане Лав такође. Показали су се као прави лафови кад су ми неопоходни. Сузана је била све време уз мене и она ми је највећа подршка у животу - рекао је Милић.

(Курир.рс/Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар