Сека спустила политичарку због тиктокера!

Сека Алексић све чешће добија симпатије корисника друштвених мрежа због ставова које износи, посебно ако су у питању осетљиве теме, као што је заштита људских и мањинских права. Зато и не чуди што је њена последња реакција изазвала лавину коментара твитераша, када је певачица ушла у клинч са Иваном Парлић, посланицом Народне странке у Скупштини Србије.

Забава 01.08.2023 | 16:38
Сека спустила политичарку због тиктокера!

Политичарка је објавила фотографију певача и тиктокера Филип Маринков Филларија који на снимку показује како треба да се нанесе коректор на лице, па је у опису ставила негативан коментар, незадовољна тиме што се овом темом бави мушкарац.

- Драги мушкарци, некад су све бриге света, земље и породице биле на вашим плећима. Данас, судећи по најезди реклама у којима се мушки пол шминка, кад нађете праву нијансу коректора, решили сте главну ствар. Још ако нађете и прави сјај за напумпана уста, бог да вас види - навела је Парлићева.

Убрзо јој је стигао одговор од Секе Алексић.

- Драга посланице, ви примате плату од грађана Србије, јако је ружно да некога на овај начин омаловажавате. Коментарисање клипова по друштвеним мрежама више се очекује од клинаца, а од једне посланице најмање. Зар за вас не би требало да сви грађани буду једнаки?! А моје топле препоруке су да погледате неки његов туторијал, верујте ми, треба вам. Цмок - написала је певачица. Потом је уследила несвакидашња реакција твитераша, који су у коментарима честитали Секи и дали јој подршку. Народна посланица је након тога одговорила певачици на врло непримерен начин.

- Разумем ваш порив, али мислим да нисте разумели. Искрено, разумем и ово простачко поентирање. Чак и не замерам. Све најбоље - написала је Ивана Парлић.

 

Коментари / 0

Оставите коментар